Ultima actualizare: azi, 14:13

Locale

FOTO. Pregătiri pentru Ziua Armatei Române la Satu Mare!

Pregătiri pentru Ziua Armatei Române la Satu Mare. Prefectul Ioan Tibil, alături de subprefecții Altfatter Tamás și Gheorghe Balazs, de directorul Cancelariei, Radu Iancu și de conducerea Diviziei 4 Infanterie ”Gemina” din Cluj-Napoca, prin șeful de stat major, colonel Claudiu-Ionuț Rotaru, a convocat astăzi ședința de organizare a manifestărilor dedicate Zilei Armatei Române, care și în acest an vor avea loc pe 25 Octombrie, la Carei, la Ansamblul Monumental ”Glorie Ostașului Român”, începând cu ora 15:00 și la Satu Mare, la Statuia Oștașului Român, începând cu ora 17:00.
Au fost prezenți la ședință viceprimarul municipiului Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, viceprimarul municipiului Carei, Ludovic Keizer, reprezentanți ai primăriei municipiului Satu Mare, ai Centrului Militar Județean Satu Mare, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Satu Mare și ai Serviciului de Telecomunicații Speciale.
A fost pus la punct programul pregătirilor integrate pentru evenimente, cu sprijinul forțelor Ministerului Afacerilor Interne dar și modalitățile de sprijin și sarcinile delegate reprezentanților autorităților locale.
Pregătirile pentru aceste evenimente vor fi realizate pentru cel mai înalt nivel de reprezentare.

10 comentarii

  1. Calin Culcean Răspunde

    Sperăm că măcar anul acesta Iohannis va face o excursie și la Carei

  2. Varu Răspunde

    Asta-i Amata ?

  3. Varu Răspunde

    Vai de **** lor

  4. Varu Răspunde

    Nu cred că au auzit de alarmă cu ieșire!!!!

  5. Varu Răspunde

    Am scris intenționat cu I poate înțeleg și soldații gradați

  6. Varu Răspunde

    Pe pupatorul de moaște ziz prefect de ce nu-l scoateți din peisaj? N-are nici o treabă cu armata

  7. NH Răspunde

    În loc să fie un moment festiv pentru Armata Română, ziua armatei sa transformat într-un act de slugărnicie pentru penalii politici și statul mafiot.

  8. SuGPrefect Răspunde

    Să vedeți acu crema politici sătmarene cum pune mâna la inimă când se intonează imnul de stat. Adunătura de scursori oligofrene ce au furat tot ce se putea. Interlopi, avocați rezervisți și iredentisti. RUȘINE SĂ VĂ FIE. GUNOAIE UMANE

  9. c-block Răspunde

    Întrebare către organizatori. De ce este 25 octombrie exact în data respectivă??? Pe cât pariu că habar nu aveți? Și voi spuneți că ne conduceți???Așa brownian, nu???? Pe cât pariu că nici aia că ce este mișcarea browniană nu știți????

  10. vadimT Răspunde

    3,14ciuca vine? il asteapta supozitorul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.