Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Școală Politică Regională a Forței Civice, la Valea Măriei

scoala politica forta civicaÎn acest week-end a avut loc la Valea Măriei, județul Satu Mare, Școala Politică Regională a Organizației de Tineret și Studenți Forța Civică Satu Mare.

La cursurile susținute de Alexandru Coita- consilierul pe afaceri externe al președintelui Forța Civică, Răzvan Ungureanu-  și de Vali Tîrnăcop, trainer Asociația Pro Social, au participat reprezentanți din șapte filiale Forța Civică.

Principalele teme abordate au fost cele legate de Partidul Popular European  și comunicarea politică.

Radu Simionescu, președintele Organizației de Tineret Forța Civică de la nivel național a ținut cursul introductiv în care a vorbit cursanților despre social media și managementul reputației online .

Cele șapte filiale prezente au fost: Bistrița Năsăud, Bihor, Botoșani, Prahova, Cluj, Sălaj și București.

Școala de la Satu Mare este a treia Școală Politică Regională organizată în această regiune  a țării, primele două ținându-se la Bistrița.

Raluca Cherecheș, președintele OTS Forța Civică Satu Mare speră ca învățăturile și experiența de la Valea Măriei să fi fost pe măsura celorlalte două școli organizate până acum și amintirea acestei școli să fie una frumoasă, iar informațiile primite de la traineri, folositoare.

Sursa: Biroul de presă OTS FC Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.