Consiliul Judeţean se laudă cu cele mai mari realizări din ultimii ani

20 decembrie 2013 | 22 comentarii

bilant Consiliul Judetean (4)Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, alături de vicepreşedintele Mircea Govor şi secretarul Mihaela Crasnai au prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, bilanţul activităţii instituţiei pe acest an.

Preşedintele Adrian Ştef a prezentat pe larg marile proiecte realizate pe segmente, atât în ceea ce priveşte sănătatea, infrastructura, turismul şi planurile de viitor, iar vicepreşedintele Mircea Govor a tras concluziile.

„După părerea mea, în acest an au fost cele mai multe investiţii”, a spus Govor. El a recunoscut că s-a făcut şi greşeli, au existat anumite probleme financiare la un moment dat, dar până la urmă s-au rezolvat. Govor a afirmat că multe proiecte au început pe vremea fostului preşedinte, Csehi Arpad, şi atunci au fost multe investiţii, dar în acest an fost şi mai multe. Govor a dat asigurări că în anii următori vor fi şi mai multe investiţii, datorită în special colaborării foarte bune cu Guvernul Ponta.

Putem să ne prezentăm în faţa cetăţenilor judeţului cu fruntea sus”, a spus Govor.

Puteţi descărca în continuare Bilanţul Consiliului Judeţean: Bilant2013CJ

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (22)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Daniel spune:

  Stef asta cu freza a la Cristiano Ronaldo e un smecheras de doi bani, el crede ca daca are un discurs de doi lei vrajeste pe toti, sa ne spuna mai bine de ce plateste sute de mii de euro la Federalcoop pt Biblioteca anual, pai daca ai asa relatii bune cu Bucurestiul cum te tot lauzi, ia fa un sediu. Ca la infiintat de functii noi, cum ar fi director adjunct pt tanarul Robi Laszlo in cadrul bibliotecii esti buna Adisor.

 2. Eu spune:

  Era bine sa dea si niste exemple. Wow cele mai multe realizari. Ia fa bine si scuipa 3 proiecte mari Govoras. Manca-te-ar viermii de mincinos

 3. Nimeni spune:

  Pe ce lume traiesc astia? Cine ii mai crede?

 4. aplauza si urale,joc din glezne si voie buna pt realizarile nemuritoare happy fucking/new year pt cei doi urecheati

 5. Asa spune:

  A ti rezolvat ca v ați recuperat deja bdin campania electorală domnule Stef șarlatan ordinar poate ca vei plăti într o zi pentru tot ce ai făcut.

 6. satmarean spune:

  am citit bilantul 2013 si vad prioritatile Consiliului Judetean cam asa:

  in primul rand Sarbatori si chefuri: Gala Laureaţilor, Sâmbra Oilor, Festivalul Oţeloaia, Mitingul Aviatic, Festivalul Mămăligii şi a Pălincii, Recitatio, Festivalul Folcloric Bogdand, Ziua Imnului, Ziua Drapelului, Ziua Eroilor Neamului, Ziua Independenţei, Ziua Vetereanilor de Război, Unirea Principatelor, Ziua Naţională a României.

  in domeniul sanatatii: cele realizate de Stef si Govor sunt valoric impresionante dar nu se pot compara cu investitiile din trecut cand s-a reabilitat Urgenta sau Spitalul de Contagioase. nu se vorbeste despre botosei si nici despre mancarea proasta servita bolnavilor.

  infrastructură: este un domeniu important deoarece firma Tehnic Assist plateste datoriile lui Govor. din cifre se vede clar ca firma din Botosani se axeaza pe plombari. nu se vorbeste cum s-au retras utilajele de pe drumul Odoreului imediat dupa alegeri, drumul este de calitate proasta, tipic Tehnic Assist.

  cea mai importanta este intrarea institutiilor sub aripa protectoare al CJSM ceea ce inseamna alte locuri noi de munca pentru membri PNL si familiile lor.

  • satmarean spune:

   Nu te lua de” Gala Laureatilor…”- aici vorbim de copiii speciali, supradotati,cu drag de carte si cu ambitii care trebuie incurajati si sustinuti in efortul lor de-a fi cei mai buni! Nu critica lucrurile bune care se fac in sprijinul copiilor cuminti si cu drag de carte, ori pentru copiii sarmani ori bolnavi! Vrei sa calci in picioare politicienii pe care nu-i ai la suflet, pur si simplu, din invidie si rautate, ori din plictis ?! Foarte bine, fa-o ! Dar, fii corect! Motivat!

 7. cocojumbo spune:

  eu vreau sa spuna brigheta cit de mare e realizarea lui stef manuiela se plinge ca realizarea lui govoride e flescaita

 8. veteran spune:

  Pt satmarean, te sfatuiesc ca inainte sa-ti faci publica parerea sa te si gindesti la ceea ce spui, e mai mult decit jignitor sa pui pe acelasi loc sarbatoarea mamaligii cu veteranii de razboi sau cu sarbatorile nationale pe care orice tara civilizata le sarbatoreste.Sa te rogi sa nu mergi niciodata la razboi si sa sti ca nu se compara cu mamaliga!!!!!!!!

 9. cetatean spune:

  Daca asta este discurs de liberal, atunci sa avem pardon!Este un discurs LAUDAROS care il mai auzeam(DESI EERAM COPIL)doar la comunisti! JENANT! Stef este un mare,mincinos, dar usl are la baza MINCIUNA!

 10. Vorba cântecului:
  "Trăim decenii de împliniri măreţe,
  Trăim decenii de muncă şi avânt,
  Trăim decenii de înţelept cuvânt!"
  :))

 11. Baba Novac spune:

  CINCINALUL IN PATRU ANI SI JUMATATE…

 12. puterea comunitatii, spune:

  sa nu-i lasam sa faca numai ce vor ei.
  Trezeste-te romane !
  Spiritul civic trebuie sa fie o forta. O aveti .Depinde doar de voi sa folositi aceasta forta.
  NU va culcati pe o ureche. NU le dat ocazia sa faca doar ce vor ei.
  Stau cocotati acolo sus doar datorita voua.
  Oricand puteti sa-i scuturati (daca nu-si fac treaba) si sa-i dati jos !
  Fiti uniti,solidari.
  Gasiti-va un lider.
  Comunitatea este o putere !!!!!!!!

 13. caso spune:

  asta inseamna ca anu asta, AM TRAIT CU TOTII, DRAGI SATMARENI, EPOCA DE AUR.
  Sper ca la anu evitam, epoca de piatra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest