Stand al Țării Oașului în Parlament, la inițiativa deputatului Andreea Paul (FOTO)

10 decembrie 2013 | 3 comentarii

Andreea Paul, 1 an de mandat (5)La un an de mandat, deputatul de Ţara Oaşului, Andreea Paul, şi-a făcut raportul în faţa oşenilor, sătmărenilor şi colegilor de partid care au fost alături de ea în Parlamentul României.

O delegaţie sătmăreană a Partidului Democrat Liberal Satu Mare, a promovat împreună cu  Andreea Paul, Ţara Oaşului, prin portul popular oşenesc, distribuindu-se albume de prezentare a  Oaşului. Din delegaţie au făcut parte Almoşi Lucian, Big Felician, Blidar Ileana, dar şi doi fotografi din Oaş, Emilian Moldovan din Bixad şi Feher Alexandru din Vama.

În Parlamentul României a fost amenajat un stand al Ţării Oaşului în care s-au expus fotografii cu pregătirea unei mirese oşeneşti, danţul oşenesc,  instantanee din lumea reală a spaţiului oşenesc, portrete, stări de fapt şi atitudini din această parte a ţării.

La un an de mandat, deputatul de Ţara Oaşului şi-a prezentat raportul de activitate care a cuprins 30 de acţiuni locale în Satu Mare, din care 11 au fost iniţiative proprii, în parlament a avut 68 de luări de cuvânt, 43 de declaraţii politice, 43 de întrebări şi interpelări, 22 de propuneri legislative iniţiate şi 9 moţiuni. Andreea Paul a promovat Ţara Oaşului atât în presa locală, având 227 de apariţii, cât şi în afara judeţului, însumând 167 de apariţii în presa naţională.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. osan spune:

  Felicitari!

 2. Auchan spune:

  Ha ha ha!!! Ce gluma proasta. Dna Vass isi “indeplineste” promisiunile si de fapt nimic nu s-a schimbat…43 de intrebari 43 de declaratii politice 68 de luari de cuvint 200 de aparitii..etc. Seamana mai curind a exercitiu de imagine sa-i dea bine in PDL …sa-i ia ochii lui Blaga. Vass 1 …Negresti -1.
  AsteptaM cu interes explicatiile in fata DNA pentru afacerile cu statul (vezi presa scrisa)!!!

  • un om spune:

   Bravo Andreea ,felicitari pt. tot ceea ce faci pt. SM SI IN SPECIAL PT. TARA OASULUI! Micile rautati ale unor isterizati preum aces AUCHAN,nu trebuie luate inseama. Sunt niste usl-isti idioti ,care deja simt ca latul se strange! DE aceea bravo,te apreciez si astept(eu si multi prieteni de ai mei)sa asistam si la alte actiuni frumoase. Apropo eu am votat usl,dar imi cer scuze public ca am fost atat de naiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest