Declarat mort. Familia se pregătea de înmormântare, bărbatul citea ziarul în spital

14 februarie 2014 | 2 comentarii

spital urgenteFamilia unei persoane din Maramureș despre care se ştia că a murit a mers să își ridice mortul de la Spitalul Judeţean Satu Mare, dar spre surprinderea lor, l-au găsit citind… ziarul, scrie actualmm.ro.

Deocamdată nu se ştie exact cum s-a răspândit vestea că bărbatul ar fi decedat, se presupune că o rudenie de-a bărbatului a anunțat tragedia în sat.

Cert este că Mihai Stan zis “Ciula” din localitatea Piatra, comuna Remeţi,  lucra cu ziua în comuna Moișeni iar la un moment dat i s-a făcut rău, fiind chemată ambulanța. Bărbatul a fost transportat și internat la Spitalul Județean Satu Mare.

În satul maramureșean s-a răspândit vestea că bărbatul a decedat, s-au tras clopotele iar familia s-a pregătit de înmormântare.

Membrii familiei acestuia au vorbit cu preotul din sat, au început să cumpere tot ce este necesar pentru o înmormântare creştinească (sicriu, coroane şi un costum pentru cel decedat).

În momentul când s-au deplasat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru ridicarea cadavrului, apropiaţii bărbatului au avut surpriza să-l găsească citind ziarul într-un salon.

 “Mi-aţi adus mâncare?” a întrebat maramureşeanul, moment în care toţi apropiaţii au rămas muţi.

Imediat și-au revenit, bucurându-se că acesta este în viaţă, totul fiind o greşeală.

Familia „decedatului” a încercat să înapoieze din lucrurile cumpărate pentru înmormântare dar sicriul n-au putut să-l returneze deoarece era inscripţionat cu numele celui despre care se credea că a murit.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest