Sâmbătă are loc concursul de tăiat porci organizat de UDMR

6 februarie 2014 | 8 comentarii

Pataki Csaba, Piricsi Artur (6)Sâmbătă, în oraşul Livada, va avea loc cea de-a patra ediţie a concursului de tăiat porci organizat de UDMR.

Preşedintele UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, și primarul orașului Livada, Arthur Piricsi, au prezentat, astăzi, într-o conferinţă de presă, programul evenimentului.

Competiția va începe la 7 dimineața cu sacrificarea porcilor, după care urmează tranșarea și pregătirea specialităților. La ora 12 va avea loc evaluarea băuturilor înscrise în competiție, la ora 13 va avea loc un program artistic susținut de frații Bertici, la ora 15:30 este programată premierea, după care urmează distracția.

În total s-au înscris 31 de echipe din care trei sunt din Ungaria.

Porcii vor fi sacrificaţi conform normativelor Uniunii Europene, o echipă de medici veterinari va face analizele astfel încât să nu fie probleme“, a afirmat Pataki.

Conform tradiției, un juriu format din specialişti se va deplasa la fiecare stand pentru a gusta din produsele pregătite și băuturi.

Vor fi oferite premii precum: cea mai frumoasă şuncă, cel mai bun cârnat, cel mai lung cârnat, cea mai bună ţuică, cel mai bun vin, cel mai bun vin fiert.

Totodată vor fi acordate premii pentru tranşarea animalelor sau pentru amenajarea standului.

La eveniment sunt aşteptaţi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, europarlamentarul Iuliu Winkler, conducerea judeţului, primari, invitați din județele învecinate. 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean spune:

  Tara arde si asti taie porcul! Cum il cheama pe cel sacrificat? Cumva Cehi arpika? Moaca si kile ar avea !Bai udmr-istilor, faceti si voi ceva util pentru aceasta tara si acest judet, pentru oameni!In 24 de ani doar ati vandalizat(banci, bani publici, paduri etc). Faceti macar un pic de OPOZITIE alaturi de ceilalti din opozitie, nu veniti la sfarsit la ciorba gata fiarta cu pretentii de a guverna! Puneti si voi umarul la indepartarea acestui usl!

  • Cetatean spune:

   @satmarean. Bine ca recunosti ca arde tara, oare nu voi sunteti la guvernare?

   • satmarean 3 spune:

    Da noi suntem la guvernare! Tov. Ponta prin grija sa si al partidului v-a duce tara pe cele mai inalte culmi de civilizatie.Infaptuirea socialismilui modern este telul nostru suprem!

 2. M. Bledea spune:

  Pe dorel coica nu-l sacrificati? :)))

 3. Arnold spune:

  porcetul se infrupta acum la castelul din carei din bogracsu facut la cantina sociala si limpotit la sala de expozitii din castel…bine ca au luat fondurile europene pentru castel si au ajuns sa il fACA CANTINA SOCIALA PT AIA CARE ISI FAC CAMPANIE ELECTORALA LA EUROPARLAMENTARE PE BANII CAREIENILOR!!!daca avem primar cu retinere pe salar de 5 ani pt datoriile de la firmele falimentate crede ca poate baga si careienii la cheltuiala nenorocitu…si mai baga la primarie si pe ginerica si apoi il trece la concediu de maternitate ca doar a dat la el salar de zeci de milioane ..si fotbalistu vice se lafaie la cancun cu nucile de cocos si cu celulitele casnice ce se postreaza pe facebuk de parca nu au oglinda acasa….boi tot boi si daca impodobesti la ei coarnele

 4. Arnold spune:

  gyuszika se pupa cu jeno la castel si cu peter de la cluj da le curge bogracsu pe barba in jos…ioiiiii

 5. ionica spune:

  coica si stef de cand sunt alesi nu fac altceva decat inaugureaza proiectele lui Ilyes si Csehi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest