Kereskenyi le-a arătat consilierilor locali masterplanul pe transporturi: Nu vor fi investiţii majore în Satu Mare!

12 februarie 2015 | 12 comentarii

consiliul local (30)Deputatul Kereskenyi Gabor, preşedinte al filialei municipale a UDMR Satu Mare, a luat cuvântul în şedinţa Consiliului Local, arătându-le aleşilor masterplanul  ministerului Transporturilor până în anul 2030, care nu conţine investiţii majore în Satu Mare.

Suntem cu toţii de acord că este un buget de supravieţuire. Vă doresc succes pentru punerea în aplicare a acestui buget. În ciuda multiplelor promisiuni electorale, am la mine masterplanul de transport al României, din păcate mari investiţii majore nu vor fi în viitorul apropiat, mă refer la varianta de ocolire, la al treilea sau al patrulea pod. Acest masterplan este  până în 2030 al Ministerului Transporturilor şi din păcate nu avem veşti foarte bune pentru municipiul Satu MAre“, a spus Kereskenyi.

El nu a primit niciun răspuns. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (12)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. un satmarean spune:

  Si acum noi prostimea trebuie sa jubilam,sa injuram,sa te apreciem? Oricum toti sunteti la fel,adica niste je….i! Ne-am saturat de voi ,cei care ati condus judetul si orasul,lasati locul altor oameni care DORESC si POT sa faca ceva. Voi va tot ,,faultati,, unii pe atii,iar populatia sufera! udmr se pregateste sa intre la guvernare,alaturi de PNL? Oamenii ar trebui sa voteze masiv PNL,ca sa se poata forma guvern fara voi,dar si fara unpr,pc si alti diaconesti !

  • un cetatean spune:

   Ba n-ar trebui. Da oricum, voi nu veti mai exista in 2016

   • un alt cetatean spune:

    UDMR-ul nu conduce orasul de 3 ani. Rezultatele vorbesc de la sine din pacate. Pe mine nu ma intereseaza cine conduce orasul, numai sa aiba un rezultat pozitiv.

   • un satmarean spune:

    Da asa e,plr,nu va mai exista pana in 2016! O sa-i ia DNA pe toti. PNL o sa guverneze 15 ani,intr-o forma sau alta de aliante in jurul sau.Bine ar fi fara udmr.Fara psd este o certitudine. Si acel partid de mafioti(psd) ,in scurt timp o sa aiba alta conducere si o alta imagine(trebuie stanga,dar una serioasa,nu de ciorditori)!FORZZA PNL!!!!!

 2. Baba Novac spune:

  Stef! Silaghi! Govor! Unde-i centura??? Unde-i podul 3??? Unde-i sala polivalenta??? DEMISIA!!!

 3. Lajtos Attila spune:

  Si cheliosul oltean unde-i? Oare la Florida pe banii nistri?

 4. miti spune:

  Poi deputatul nu e chelios?

 5. alt satmarean spune:

  @un satmarean: da, PNL va guverna 1000 de ani! Cu cine mă? Nu vezi ce se întâmplă în ograda liberalilor noi? Nu o sa guverneze nici 15 zile, d-apoi 15 ani! Pedelistii si peneliștii se urăsc de moarte. Vezi ce urmează la Satu Mare!

 6. alt satmarean spune:

  Aha! Să înțeleg că tu ești mamă Omida, din moment ce ești așa de sigur că vor guverna. Eu sunt un om de dreapta dar nu am încredere in peneleii ăștia care nu au nimic de a face cu adevărata dreaptă!

 7. mirela spune:

  coica i de vina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest