Numărul cursanţilor Şcolii de Arte, limitat de spaţiul insuficient

2 februarie 2015 | 9 comentarii

Mircea Deac, Florin Pop (6)Conducerea Școlii de Artă Satu Mare vrea un sediu nou în anul 2015, pentru a-și putea îmbogăți activitatea dar și pentru a-și crește numărul de cursanți. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul conferinței de prezentare a bilanțului instituţiei de către directorul, Mircea Deac.

Potrivit acestuia, numărul de cursanți a crescut în anul 2014 iar deoarece spațiul în care își desfășoară activitatea este insuficient li se limitează numărul de cursanți și de secții. Directorul a declarat că ar avea în jur de 1.000 de cursanți dacă ar avea spațiul necesar. El spune că această problemă este în atenţia Primăriei şi Consiliului Județean şi speră să se rezolve.

În anul 2014, Școala de Artă Satu Mare a realizat un venit de 299.126 de lei și peste 600 de sătmăreni s-au înscris la cursurile susținute în cadrul școlii.

Obiectivele realizate în anul 2014 au fost următoarele: concursul naţional de dans sportiv „Cupa Sătmarului”- ediţia a IV-a, Festival concurs de chitară clasică – Samus GuitArt – ediţia a IV-a, Zilele Şcolii de Arte Satu Mare, concurs internațional de muzică pop-rock „Muzica Inimii Mele” ediţia a VIII-a, Caravana culturi, precum și alte evenimente organizate în parteneriat cu alte școli.

Pentru anul acesta, conducerea a anunțat că va organiza un eveniment cultural cu ocazia împlinirii a 110 ani de la înființarea școlii, la care vor participa concurenți din Ungaria, Germania și din Ucraina.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. realizare spune:

  Cea mai mare realizare a SCOLII DE ARTA=desfiintarea corului GAUDEAMUS !

 2. satmarean spune:

  Felicitari maxime pentru un director excelent.Nu este cazul sa politizati și aceasta performanta nu aveți nici un merit domnule impostor Stef sa va fie rușine. FELICITĂRI DOMNULUI DEAC.

 3. mirciu spune:

  Deac e un lingău notoriu. Domnule Stef, veniți la Școală să vedeți ce se întâmplă, și ce muncește dom director, că nu stă nici două ore la servici! Aveți grijă că e foarte periculos!!!!

 4. pirciu spune:

  Mai exista un sefulet care a fost sadit de govorel…fost director la DJST…..asta la ora 10, in fiecare zi, e manga! El e si mai periculos!!!

 5. prim balerina spune:

  Sa va fie rusine, mirciu & pirciu……cei doi sefi sunt cei mai buni din tot judetul!
  Invidiosi si frustrati de rahat ce sunteti!!!

 6. profesor spune:

  Ar fi cazul ca Deac să fie schimbat! Prietenii știu de ce! Nu știe Stef pe cine ține în brațe!!!!

 7. deakinno spune:

  Deac vorbește foarte urât despre Stef, și deja linge la greu la Penteleu! Chiar și în școală vorbește mizerabil de președintele CJ. Există martori!
  Vine ziua clarificărilor! Mircea du- te la gară, până mai poți! Ești out!

 8. pirciu spune:

  Deac învârte lucruri periculoase și e gata să vândă pe oricine, numai să rămână el director! Dar ora adevărului e aproape. Există înregistrări demascatoare!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest