Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Bătăi și scandal în acest week-end

bataieDuminică, la ora 18.00 poliţiştii Secţiei Gherţa Mică  au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii Bocicău,  două persoane ar fi fost agresate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că  pe fondul unor neînţelegeri personale Petre C.  iar fi aplicat numitului Marius G. mai multe lovituri cu pumnii la nivelul corpului şi a spart parbrizul autoturismului marca Ford, care aparţinea  victimei, iar pe numita Sabina G. ar fi agresat-o fizic. Celor două victime le-au fost acordate îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară transportarea la o unitate medicală.

La data de 25 mai a.c., ora 00.40 poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Craidorolţ , judeţul Satu Mare, care reclama faptul că ar fi fost agresat.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit că pe fondul consumului de alcool,  între Iuliu M. şi Arpad H. a intervenit un conflict spontan în timpul căruia  primul i-ar fi aplicat celui de-al doilea  lovituri cu pumnii şi picioarele în zona spatelui.

Partea vătămată  a refuzat transportarea la unitatea medicală.

În situaţiile menţionate anterior oamenii legii au întocmit dosare penale şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în primul caz şi pentru distrugere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.