Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

S-a urcat beat la volanul unui tractor şi a făcut ravagii în Rușeni

descărcare (4)Poliţiştii Secţiei Valea Vinului au fost sesizaţi În  data de 07.07.2015, în jurul orelor 21:50, prin SNUAU 112, de către M. Narcis, de 37 ani din Satu Mare, despre un accident rutier cu pagube materiale pe DJ 193A, în localitatea Ruşeni. 

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că O. Ioan de 49 ani din Ruşeni, conducând pe DJ 193A, în Ruşeni un tractor cu o remorcă, fără ca acestea să fie înmatriculate sau înregistrate, a acroşat autoturismul marca Skoda proprietatea numitului M. Narcis, care era parcat pe partea dreaptă a părţii carosabile, producându-i acestuia multiple avarii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au  întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de, ”conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” şi ,”punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, iar permisul de conducere a fost reţinut până la finalizarea cercetărilor.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.