Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Meci greu pentru Olimpia. Sepsi vine după puncte la Satu Mare

olimpiaJucătorii echipei de fotbal Olimpia Satu Mare consideră că meciul pe care-l vor disputa mâine, pe teren propriu, în compania celor de la Sepsi Sfântul Gheorghe, va fi unul foarte dificil. Fotbaliștii Walter Hail și Romario Rus au spus astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că echipa din Sfântul Gheorghe este una buna, care se află cu un loc peste Olimpia în clasament și care, cu siguranță, va veni la Satu Mare să câștige punte pentru a-și păstra cel puțin poziția.  

Jucătorii Olimpiei spun că, în ciuda problemelor de lor (trei accidentați și doi suspendați) vor face tot ce le stă în putință pentru a câștiga meciul de mâine cu Sfântu Gheorghe. Mai ales că și antrenorul Bogdan Andone este suspendat. Ei mai spun că au studiat adversarul, că îi cunoaște punctele slabe și punctele tari.

Făcând referire la meciurile anterioare, cei doi jucători consideră că Olimpia a fost dezavantajată de arbitri, mai ales dacă ținem cont de faptul că rpimele trei goluri din acest campionat echipa sătmăreană le-a primit din penalty.

Jucătorii Olimpiei fac apel la public să vină în număr cât mai mare mâine la stadion și își doresc ca și galeria să fie alături de ei.

Meciul Olimpia Satu mare – Spesi Sfântu Ghoerghe se va disputa mâine, de la ora 11.00, pe Stadionul Olimpia. Pentru copii, femei și pensionari intrarea este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.