Dispar stâlpii de pe Podul Decebal. Care este planul (FOTO)

6 octombrie 2016 | 7 comentarii

stalpi-pod-decebalSătmărenii care au traversat astăzi Podul Decebal din municipiul Satu Mare au putut constata că sunt demontați stâlpii de electricitate și de iluminat public de pe partea dreaptă a podului, din direcția Burdea spre Finanțe. Cu toate că afară ploua mocănește, muncitorii lucrau de zor la demontarea acestor stâlpi.

Așa după cum spunea și viceprimarul Adrian Albu, acești stâlpi vor fi înlocuiți, începându-se cu cei de pe partea dreaptă a podului. Tot aici vor fi finalizate lucrările la trotuare și partea carosabilă, și, când totul va fi gata, aceste lucrări vor fi mutate pe cealaltă parte. Tot atunci vor fi executate și lucrările de reabilitarea a rampei de urcare pe pod de la Finanțe. Deci, mai este mult de lucru. 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Marian spune:

  Cu lucrarea asta intram în 2017. Cum poți sa spui “lucra de zor” când sunt 3 oameni care se uita și 1 care muncește, doar dau cu presupusul. Trec zilnic podul Decebal de 2-3 ori dar încă nu am văzut niciodată sa se muncească de zor.

 2. Negru Adi spune:

  Cand nu te poți căca de sărac…te dai grande ! Nu sunt Gica contra, dar va rog sa observați si sa rețineți următorul aspect: stâlpii actuali sun foarte robuști si au un aspect frumos cu multe elemente de arhitectura SI PARIEZ ca aceștia o sa fie schimbați pe bani multi cu niste stâlpi simpli din țeava rotundă cu aspect banal ! Pariem Albule ?

  • Putori penale spune:

   De țeava rotundă zici?O sa fie de tabla pătrată!Pacat ca nu s-a apucat piticul atomic de Albu sa defrișeze malurile Someșului ca făceau stâlpii din lemn de salcie.Putori penale,de asta avem parte din 1989 încoace.Foarte interesant ar fi ce fac cu stâlpii vechi!

 3. Roberto spune:

  Ai dreptate.
  Sunt niste oameni penali..mincinosi….din pacate.
  In frunte cu Kereskenyi alcoolistul fost coleg de al meu de scoala.
  Au promis amenzi ptr. intirziere si asa mai departe.
  Sunt maghiar originar dar imi este rusine de ce fac acesti oameni la conducere.
  Am speranta ca numai castiga inca odata acesti hoti…

 4. Ioan spune:

  Si totusi , cand va fi gata ? Daca mintiti sa vi se taie p..a

 5. O inculta spune:

  Domnilor, pe ce criterii faceti angajarile pentru a publica articole/stiri etc. A tranversa? Serios? Incompetenti!! Asta pe langa faptul ca toate stirile voastre sunt cuprinse in titlu. Cu alte cuvinte un articol are 3 randuri! Rusinos, adevarul este ca si pretentiile pentru un vocabular trebuie reduse semnificativ in conditiile in care nu sunteti apt sa scrieti corect niste cuvinte uzuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest