Ultima actualizare: azi, 23:14

 

Locale

FOTO/VIDEO. Sătmărean prins în timp ce transporta țigări pe autostradă. Polițiștii l-au reținut

La data de 30 aprilie, în jurul orei 01:30, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au interceptat în trafic, pe Autostrada A3, pe tronsonul Nădășelu-Câmpia Turzii o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din județul Satu Mare, despre care exista suspiciunea că ar transporta țigarete fără a avea aplicat timbru fiscal.

La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta transporta 200.000 de țigarete, fără a avea aplicat timbru fiscal. Totodată, au fost ridicați 7.600 de lei, descoperiți asupra acestuia. Polițiștii au procedat la confiscarea întregii cantități de țigarete și a celor 7.600 de lei, în vederea continuării cercetărilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Vamal.

2 comentarii

  1. Sâcă Răspunde

    Plafonați prețul la țigări dreaq -ului și n-o să mai fie contrabandă … și fumătorii sânt oameni… Opriți flagelul drogurilor …!!

  2. io Răspunde

    tigarile le-au liberat?
    numa* shoferiu stopat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.