Ultima actualizare: azi, 17:04

Locale

FOTO. Salvatorii de la Ambulanță, prezenți la ”Orășelul copiilor”. Eveniment deosebit la Carei

Duminică, 26 mai, în municipiul Carei, cei mici au participat la „Orășelul copiilor”. Voluntari cu experiență în activitățile cu copiii au construit un mini orășel pentru copii, având reprezentate mai multe instituții: primărie, școală, spital, poliție, biserică, piață, poștă sau pompieri. La eveniment au participat și reprezentanții Ambulanței, iar cei mici s-au arătat impresionați de standul salvatorilor.

Evenimentul se organizează în fiecare an în Parcul Dendrologic din Carei, acolo unde reprezentanții instituțiilor își prezintă standurile și activitatea și stau de vorbă cu copiii. La intrarea în parc, cei mici primesc un “pașaport” cu care trec la fiecare stand și urmăresc cu atenție câteva dintre practicile instituțiilor. Mai apoi, după ce au trecut pe la fiecare stand, cu pașaportul primit și ștampilat, copiii pot participa la o tombolă cu premii. De asemenea, organizatorii au pregătit multiple activități și jocuri recreative (jocuri, concursuri, trasee cu obstacole).

Prezenți la eveniment, salvatorii de la Ambulanță le-au prezentat celor mici în ce constă misiunea lor și cum fiecare intervenție este vitală, întrucât poate salva o viață.

,,Felicitări colegilor din substația Carei pentru implicarea deosebită și pentru organizarea impecabilă a standului nostru, în cadrul Orășelul Copiilor, organizat la Carei. Efortul și dedicarea voastră au făcut posibil ca prezența noastră să fie remarcabilă și apreciată de toți cei care ne-au vizitat. Vă mulțumim pentru profesionalismul și entuziasmul vostru, care ne-au adus un real succes. Continuați să străluciți!”, este mesajul transmis de conducerea Ambulanței Satu Mare către colegii prezenți la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.