Ultima actualizare: azi, 18:54

Locale

Adrian Cozma: PNL este singurul partid care are capacitatea să dea președintele României

Adrian Cozma, vicepreședintele PNL, a avut o intervenție în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, unde a spus că Alianța PSD-PNL nu mai funcționează de ceva timp și acuză PSD-ul că nu a fost un partener onest față de PNL.

Cozma a fost întrebat dacă mai are vreun viitor Alianța PSD-PNL, având în vedere discuțiile de vineri în legătură cu președinția.

„E clar că de o vreme încoace nu funcționează cum trebuie această alianță, în primul rând, la nivel de percepție, pentru că românii ne-au spus anul trecut, când din sondaje reieșea că trebuie să mergem separat. Sigur că de dragul stabilității și așa mai departe am mers în continuare împreună. Eu, știți foarte bine, că de un an de zile spun că nu e în regulă ce se întâmplă cu PSD-ul.

De mult spun treaba asta că Partidul Social Democrat nu a fost un partener onest față de Partidul Național Liberal”, a precizat vicepreședintele PNL.

32 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Iară începi? Voi nici președinte de bloc nu o să aveți cu asemenea atitudini.

  2. Nostradamus Răspunde

    Anul acesta categoric…NU…

  3. wow Răspunde

    …dispari odata cu comentariile proaste,deja ai trecut de linia rosie de mult cand iti vad moaca.ma apuca draci,dute n vartindute esti rusinea satmarului…huuuuuu

  4. 🦁#Liberal Răspunde

    Demisia narodule !!!Chiar nu îți dai seama cat de mic ai ajuns să fi ???

  5. Manea Răspunde

    V-ați împușcat singuri în picior când ați mers la ei să vă milogiți pentru a face givern

  6. andrei Răspunde

    Va mai aduceți aminte;,,Adriane nici nu știi, cât de mic începi sa fii”

  7. c-block Răspunde

    Omule devii din ce în ce mai jalnic. Mai ales după ce ai debitat ieri pe B1TV cu voturi pasate intenționat de PSD în unele județe către UDMR. Află de la mine că în jidețele respective degeaba te miri tocmai din cauza lui Ceaușescu care le dădea repartiție intenționat în județe neaoș românești (cum ai dat tu exemplu Gorj, dar în 2000 în situația asta a fost Călărași de ex.) asta ca să fie asimilați iar românii regățeni primeau aproape obligatoriu repartiții prin Ardeal, deci în acele județe sunt un miez de ungur în fiecare. Și dacă ăia își văd de treabă sunt exemplu pozitiv pentru comunitate și sunt alții români care îi votează și ei pe UDMR. Pot să dau caz concret socrii mei care până la urmă s-au blocat în Prahova și regulat prietenii și mulți alții votează cu UDMR pentru că văd că fac treabă totuși. Așa că lasă tu gălăgia că la noi înjudeț nu ține. De fapt colegul tău din Bihor te-a cam trimis la origini, asta în direct în emisiune. De fapt nici românii nu te cred, vezi rezultatul votului. Nu că tu ai luat o țâră și un pic în plus față de 2020 dar vezi că mulțumită campaniei tale idioate câți au votat în plus pe Pataki. Așa că ține-o tot așa până te afunzi de tot. La alegerile generale vezi că speechul ăsta nu va ține.

    • Primașu Răspunde

      La Calaradi a fost mutat de catre diktator Foris. Un primar comunist pursange …
      PS
      Bolojan le da clasa la toti. Pacat ca este prea modest. Ar castiga cu brio orice alegere. Inclusiv la presedintie.

      • c-block Răspunde

        Tu ești dus cu pluta. Ce era să facă secretarul de partid mutat disciplinar că i s-au aprins călcâiele după nevasta cuiva???? Știi ce a făcut Foris? A luat după el măcelarul să-i taie porcul cum trebuie că era să facă hepatită când a văzut cu se procedează acolo! Asta a făcut Foris. Dar era politică de partid și se făcea peste tot în țară. Adică profesori de prin Harghita absolvenți de facultate cu repartiția în Ialomița, sau absolvenți de farmacie cu repartiție în Suceava și mai pot continua. Vezi că astea toate îmi sunt cunoștințe de care știu eu. Foris a fost un prim secretar destul de rezonabil, de Uglar să nici nu mai vorbim. În ziua de azi politicul produce posibili conducători sub orice critică. Asta cu rare excepții, vezi Bolojan. Exemplu concludent Cozma, ăsta nu e deputat ci DERUTAT!

    • Primașu Răspunde

      👍

    • Primașu Răspunde

      Erata
      Călărași

  8. Manchester United Răspunde

    Când îl văd pe ăsta tot îmi aduce aminte de Erick ten Haag. Și ăla când este învins este încântat de joc și echipa este pe drumul cel bun. No tot așa și ăsta. Apoi poate la anul se vor lupta nu pentru Champions League ci pentru ca să nu pice în Championship (liga a 2-a engleză pentru cei care nu știu).

  9. Govor gropar, Cozma papagal.Panait fumat, restul nu exista Răspunde

    Așa capacitate are PNL să dea președintele României precum a dat și președinte de consiliu județean în Satu Mare 😂😂😂. Să nu vb de locuri unde au pierdut de pildă Suceava.

  10. Mihaela dragostea mea😁 Răspunde

    Geoana va fi presedintele Romaniei. Desi am votat cu Basescu de doua ori, acum il votez pe Geoana, Mihaela dragostea mea. Cel mai rodat si capabil om. Foarte inteligent. Parca ar fi pregatit de CIA, nu de FSB fostul KGB. Nemaivorbind ca este omul americanilor 100%
    PS
    Nu numai eu. Multi cunoscuti de-ai mei fosti anti Geoana il vor vota. Asa ca PSD&PNL stati flecsati.
    PS2
    Sau poate voi vreti cu rusii. Mare greseala…da ma rog,. Poate ne dau tezaurul. Daca nu davai ceas, davai palton, davai женщина

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Hapoi daq recunoști că l-ai votat de două ori pe Băse eu în locul tău m-aș ascunde de rușine. Restul comentariului tău nici nu-l citesc că mi-am dat seama din prima de nivelul tău de cultură. La ăștia ca voi e baiul că votați ca niște ….. și apoi vă plângeți. Ș sunteți prea mulți. Apoi pe lângă asta mai e și armata de pensionari care votează după siglă la dictare. Plus lipitoiriii de afișe care votează din oficiu. Voi dați cel puțin 50% dintre voturi apoi te miri că Șoșoacă merge la Strassbourg???? Eu nu.

  11. Bufni Ța(aș)... Răspunde

    Du-te mă si te culca.

  12. Don Quijote de Satu Mare Răspunde

    Cozma ești așteptat în centrul nou ca să faci galerie la echipa Ungariei de la ora 16! Hai că poate așa te pune Pataki vice. 🤔😉🤣

  13. H&R Răspunde

    Apoi Iohannis nu e din PNL? Suntem tare mulțumiți de el. Tare-tare-tare.

  14. Muie pnl Răspunde

    pariu că nu?

    • Bogdan Răspunde

      vezi Adisor ca ai fost singurul din gasca voastră care i-ai cerut lui Ciucă demisia, acest lucru te-a costat scump si ai fost abandonat de partid la alegeri,generalul nu te-a uitat chiar daca acum il pupi in cur….vezi tu adisor in viată, gura bate curul unori si pe tine te-a bătut tare rau!!!.

  15. Vasy Răspunde

    Asta trebuie decuplat, am zis eu ca a ramas in priza de la alegeri, dar acuma cred ca o fi pe baterii din alea “SupoBaterii cand le bagi, te tzine”…

  16. browntana Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos!! — https://use.my/arctrum

  17. 🤣🤣🤣 Răspunde

    Da să spuie careva la aista că din ce se pare nu știe că gata meciul s-a terminat, arbitrul a fluierat și băieții de la echipe fac duș deja.🤣🤣🤣

  18. Pordea Răspunde

    Bă gunoiule ! Ne-ai mințit de dimineața pana seara! Marș la groapa de gunoi ! Succes Beny la Bac !🙏🙏🙏

    • Sergiu Răspunde

      Doamne ajută-i că ar fi cazul, să își poată incasa pensia macar cu diploma de bacalaureat!.

  19. Lili Răspunde

    Adriane, este adevărat că te vei “transfeta” la AUR pt. alegerile parlamentare?
    Parcă la Albi îi cereai să demisioneze în urma alegerilor anterioare, pe tine ce/cine te mai ține?

  20. Sergiu Răspunde

    Adi dute și i-ați un concediu, dute cu familia și te liniștește ești tare agitat și ai rămas singuri într-o bătălie pe care ai pierdut-o din nou, noi sătmărenii ți-o spun cu toată sinceritatea poți să faci și un sondaj ne-am saturat foarte tare de tine și de gălăgia pe care o faci fără nici un folos, pe bune deja este prea mult pentru noi, ne stai in gat cum i-a stat broscoiul in gât fostului tau coleg din PDL Olteanu, mai slăbește ne o leacă până la toamnă că ne-am saturat de tine până peste cap!!!.

  21. vadimT Răspunde

    De luna viitoare ieftinesti benzina? Mincinosi ce sunteti!!!!!!!!!

  22. 🤔 Opaa! 🤔 Răspunde

    Maaaaai, asta nu se face niciadta surdo-mut?!?! Mars, ca ma enervezi deja!

  23. Vasy Răspunde

    Ionannis Putzanshtaian nu-i din PNL?
    Apoi ce sa zic…. se pare ca avem de ales pe dreaq, pe frate-sau ori pe masa’, oricum o dai tot de dreaq dai… ata ete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.