Ultima actualizare: azi, 17:50

Locale

Tragedia din apele Italiei | Cristian, în continuare de negăsit: „Căutările vor suferi o modificare”

Cristian Molnar, tânărul sătmărean în vârstă de 25 de ani, dispărut pe 31 mai în apele râului Natisone din regiunea italiană friuli-Venezia Giulia, este căutat în continuare de echipele de salvare, informează rotalianul.com.

Primarul din Premariacco, Michele De Sabata, a anunțat pe rețelele sociale că echipele de salvare se vor concentra pe malurile exterioare ale râului, până la confluența cu râul Torre.

„Căutările vor suferi o modificare, îl vor căuta pe Cristian pe malurile exterioare până la confluența cu Torre. Căutarea continuă cu câinii de urmărire și voluntarii Protecției Civile. Postul de comandă se mută la sediul primăriei din Premariacco, unde vom găzdui Protecția Civilă și Pompierii. Se continuă pentru încă 7 zile cu acest mod de căutare. Mulțumim tuturor, putem spune că trăim într-o comunitate cu inimă mare”, a declarat De Sabata.

Malurile exterioare sunt acele părți ale malurilor unui râu care se află deasupra nivelului normal al apei, adică sunt situate în afara cursului principal al râului și nu sunt acoperite de apă decât în cazuri de inundații sau viituri.

Aceste maluri pot include zone de vegetație, plaje de nisip, pietriș sau alte forme de teren care sunt temporar sau permanent uscate, în funcție de nivelul apei din râu.

3 comentarii

  1. optimus Răspunde

    e foarte trist ca inca nu le a putut gasi….si mai e trista ca nu a miscat mai repede salvatorii cand mai erau in viata… nu au loc la niciuna la slujba acela care i frica sa risca viata .e mai bine sa duc acasa si sa cauta alta munca.. daca sunt atat de fricosi

    • H&R Răspunde

      @optimus ce ai fumat sau ce ai tras pe nas? Asa din fotoliu sau din pat dai cu parerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.