Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Aurelia Fedorca a câștigat cu 74%. Mesaj de mulțumire

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a câștigat alegerile locale din 9 iunie cu 74% și a obținut un nou mandat la conducerea primăriei. Ea a transmis un mesaj prin care mulțumește tuturor ,,pentru încrederea uriașă pe care mi-ați acordat-o!”

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Aurelia Fedorca:

,,Am câștigat alegerile cu 74% din voturi, un rezultat extraordinar care îmi umple inima de recunoștință și mă responsabilizează pentru viitor. Acest succes este al nostru, al întregii comunități. Este dovada clară că suntem uniți și determinați să construim împreună un Negrești-Oaș modern, prosper și unit. Promit că voi continua să lucrez cu aceeași pasiune și determinare pentru a transforma orașul nostru în locul pe care ni-l dorim cu toții.

Mulțumesc echipei mele, care a fost trup și suflet în această campanie. Fără voi, acest rezultat nu ar fi fost posibil. Împreună, am demonstrat ce înseamnă munca în echipă și devotamentul pentru comunitate.  Votul vostru masiv înseamnă și un mare “Nu” pentru cei care în această campanie electorală au venit doar cu atacuri murdare la persoană, în loc să vină cu proiecte și soluții. Ați arătat clar că Negrești-Oaș își dorește continuitate, dezvoltare și respect, își dorește fapte bune. Să rămânem uniți și să construim împreună viitorul orașului nostru!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.