Ultima actualizare: azi, 17:50

Locale

Un sătmărean s-a dus la shopping, dar ,,a uitat” să plătească. A fost trimis ,,la răcoare”

Un sătmărean s-a dus la shopping, dar ,,a uitat” să plătească. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost trimis ,,la răcoare”

Ce spune poliția:

,,Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au identificat o altă persoană bănuită de comiterea infracțiunii de furt. În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani, din municipiul Satu Mare ar fi sustras mai multe articole vestimentare din incinta unui magazin sportiv din municipiul Satu Mare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 450 de lei.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Booker Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://use.my/arctrum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.