Ultima actualizare: azi, 13:02

Locale

FOTO. Șoferul care s-a răsturnat cu mașina în Satu Mare are 19 ani. A ieșit pozitiv la Drugtest

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina pe strada Ganea din municipiul Satu Mare are 19 ani. Tânărul a ieșit pozitiv la Drugtest, informează Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

,,În data de 8 iunie, ora 09:15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Ganea, din municipiul Satu Mare. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 19 de ani, din localitatea Satu Mare, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe strada Ganea din municipiul Satu Mare. În urma evenimentului, nicio persoană nu a fost rănită.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm ca aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

7 comentarii

  1. NH Răspunde

    Are bani mama cu tata și pot fi mândri de viitorul lor.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Știu eu concret de un caz cu unul din lotul de la Noroieni, și reține atunci încă era o raritate drogul pe la noi, deci puștanul și-a rupt mașina de tot și a sărit cu cuțitul la gâtul lui tac-su patron că nu-i dă bani pe droguri și nu vrea să-i ia altă mașină bengoasă. Dacă așa l-ai crescut că primește totul de-a gata și nu răspunde pentru faptele sale când se face mare asta se întâmplă.

  2. altu fără bmw Răspunde

    No s-a dus pe arătură frumusețea de herghelie! 😲😉

  3. Sătmărean Răspunde

    Anularea permisului de conducere ! Ordinarul dracului !!!

  4. Vasy Răspunde

    La cum mergea prin oraș, nici nu este de mirare…

  5. Hungurul Răspunde

    bai voi ce paziti…..unde ramane cultura romaneasca? ce este : drugtest…= drug ,bara de metal etc ….macar folositi termenul romanesc : drogtest…..si nici : dragtest,ca nu masoara …..dragostea….

  6. Tavita Răspunde

    Foarte frumos!
    Bravo parintilor, ambii politisti!
    Sunt curios ce face conducerea politiei?
    Va musamaliza cazul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.