Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

Minora din Satu Mare care s-a sinucis era apreciată la școală: „Avea note bune, era cuminte”

O tragedie a lovit comunitatea din județul Satu Mare, după ce o minoră, în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a 10-a la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară “George Emil Palade”, a fost găsită decedată în propria locuință din Giorocuta. Conform surselor PortalSM, adolescenta și-a pus singură capăt zilelor.

Directorul Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară “George Emil Palade”, Kerekes Antal-Zoltan a declarat pentru PortalSM că întreaga comunitate școlară este în stare de șoc. “Suntem foarte șocați. Aveam doar cuvinte de laudă la adresa tinerei. Era o fată cuminte, deșteaptă și nu se poate spune nimic rău despre ea,” a afirmat directorul.

Diriginta fetei, de asemenea, a fost foarte mulţumită de toate activităţiile şcolare ale elevei. Avea note bune şi nu avea absenţe, participa activ la toate orele de curs.

Adolescenta făcea naveta zilnic din Giorocuta până la Satu Mare pentru a frecventa cursurile liceului. Iar acum, colegii și cadrele didactice sunt profund afectați de această pierdere.

Salvatorii au resuscitat-o pe fată o oră, însă nimeni nu a mai putut să o salveze, fiind declarat, în cele din urmă, decesul.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de 16 ani, din localitatea Giorocuta, a fost găsită decedată, la locuința acesteia.

Polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, identificând o tânără de 16 ani.

În urma examinării vizuale a cadavrului, nu au fost observate urme de violență.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transport la Serviciul de Medicină Legală Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

Citește și:

Un comentariu

  1. Darwin Răspunde

    Mda. Trist este că societatea și mai ales cei apropiați stau nedumeriți și nu-și explică de ce s-a întâmplat. Că de aia suntem noi societate ca să nu observăm că celălalt are probleme serioase. Aici cineva ori habar nu are de meserie ori mai mulți din anturaj nu spun adevărul. Că dacă la școală nu erau probleme rămâne doar bullyingul sau ceva probleme în dragoste. Iar astea imposibil să nu știe cineva ceva. No cam aici ne-a dus societatea asta selfie-virală. Cam atât s-a diluat. Așa că nu vă ascundeți după degete și tratați astfel de probleme cum trebuie și când trebuie pentru că nu sunteți nici voi imuni la rândul vostru la așa ceva. Ascultați-mă cu atenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.