Ultima actualizare: azi, 13:02

Locale

Samfest Jazz and Wine, în curând, la Satu Mare. Concerte și degustări de vinuri în centrul orașului

Samfest Jazz and Wine, în curând, la Satu Mare. Sătmărenii, și nu numai, vor avea parte de muzica jazz uimitoare și vinuri excepționale  în inima orașului Satu Mare!  În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural G. M. Zamfirescu în weekendul 21-23 iunie se va desfășura o nouă ediție memorabilă de  Samfest Jazz&Wine.

Aducem laolaltă o selecție variată de muzică și vinuri gustoase pentru a aduce mai aproape de sătmăreni adevăratul jazz. Evenimentul va aduce pe scenă și anul acesta formații de muzică jazz renumite, atât din țară, cât și străinătate.”, transmit organizatorii.

Vor evolua pe scena din Satu Mare Gili Lopes Quartet (SUA) – care au participat la cele mai celebre festivaluri de jazz în peste 35 de țări, trupa Moonlight Breakfast (RO) – care vor cânta muzică jazz modernă și care au pornit din România să cucerească publicul din străinătate, așteptăm trupa KunaTones (HU) – o formație bazată pe instrumente de alamă, care cântă fusion jazz inspirată din elemente tradiționale, Răzvan Florescu Quartet (RO) – care vor interpreta muzica jazz modernă, dar vor sosi la Satu Mare și Dresch Quartet (HU) care combină într-un mod maestrial muzica jazz inspirată din muzică folk și cea africană, și nu în ultimul rând trupa Zimbru, care aduc pe scena energia tinerească a stilului indie-rock.

Degustarea de  vinuri organizată anul trecut s-a bucurat de un real succes alături de târgul de vinyl-uri, ce se vor desfășura și anul acesta în cele 3 zile de festival.

Participarea la concerte este liberă!

6 comentarii

  1. Vizionaru Răspunde

    Poate reușiți sa precizați și unde anume vor avea loc concertele! Termenul “ inima orașului Satu Mare” este puțin cam ambiguu…

  2. Satmarean Răspunde

    Eveniment organizat de un cre(s)tin care nu ar avea ce cauta in fruntea unei institut cultular.
    Nu ți ruşine tovarăse?
    Tu ai fost cu doctorul de cai cate ați inchis SamfestRock si te lauzi cu acest eveniment?
    Nici asta nu faci din inimă numai gazdele tale ti-a poruncit să organizați evenimentul.
    Nui asa tovarese?

    • Cetatean Răspunde

      Bună ziua. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar faptul ca nu va place o persoana nu înseamnă că trebuie să jigniți. Sunteti ca și carbunele: dacă nu-l puteți arde baram încercați sa-l murdăriți. Aici este vorba de un eveniment de o înaltă ținută. Sigur nu sunt manele, nici bere ieftina, Cred , după greșelile de ortografie și exprimare, ca acest eveniment nu-l puteți gusta. La fel nu-l puteți digera nici pe organizator, care este de un bun gust rafinat și o inteligenta MULT peste medie. Promit sa va anunț când se va tine la casa de cultura ” miss piranda” ca sa aveti si evenimente pe gustul d-voastra.

    • Eu Răspunde

      Satmarene, fi mai explicit te rog.La cine faci referire? Nu acuza pe nimeni fara nume!

  3. Democrație Răspunde

    Un om care a ajuns fara merit in fruntea undi institut cultular.
    Acest om este un om caruia nui pasă drepturile contitutionale art.30 drept de exprimare liberă.
    Da nerusinet si cu mandrie bloc pe un grup de Facebook(informații publice) legat de Satu Mare.
    Grij! ESTE PERICULOS SI RĂZBUNĂTOR cu cei care iau razna să lupte im potriva lui.
    Odată va veni si timpul tau si de terminā si regia ta.

  4. farandggg Răspunde

    Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos!!! — https://da.gd/rumarktik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.