Ultima actualizare: azi, 13:02

Locale

Satu Mare, printre orașele cu cea mai scumpă pizza din România!

Clubulcopiilor.ro a realizat un studiu pentru a determina prețul mediu pentru o pizza în România, concentrându-se pe orașele reședință de județ, plus București.

„Pentru a realiza această analiză, am verificat prețurile a peste 1500 de pizzerii, consultând meniurile disponibile online și, acolo unde nu au fost disponibile, obținând informațiile telefonic. Studiul nostru s-a concentrat pe prețul unei pizza Margherita de dimensiuni medii, aproximativ 32 cm în diametru și o greutate de 450-500 de grame.

Conform datelor noastre, prețul  mediu al unei pizza Margherita este de 31 de lei în România. Dar prețul poate să varieze semnificativ de la oraș la oraș. Pentru o pizza mică (250-300g), prețul este cu aproximativ 20% mai mic, adică 25 de lei, iar pentru o pizza family (de regulă peste 1.2kg), prețul este cu 80% mai mare, ajungând la 59 de lei în medie. De asemenea, o pizza Margherita cu mozzarella di bufala are un preț mai mare cu aproximativ 30% datorită calității superioare a ingredientelor”, este mesajul celor de la Clubul Copiilor.

Cele mai scumpe orașe din țară pentru o pizza Margherita:

  1. București – 40 RON
  2. Iași – 38 RON
  3. Timișoara, Cluj-Napoca – 36 RON
  4. Brăila, Constanța, Sibiu, Bacău – 35 RON
  5. Brașov, Bistrița- 34 RON
  6. Satu Mare, Târgu Mureș, Ploiești, Slobozia- 33 RON

    Satu Mare ocupă locul 6 la nivel național cu un preț mediu de 33 de lei pentru o pizza Margherita. La polul opus în Deva, Reșița, Alexandria găsești cea mai ieftină pizza.

    Cele mai ieftine orașe din țară pentru o pizza Margherita:

  1. Deva, Reșița, Alexandria – 25 RON
  2. Focșani, Vaslui, Pitești – 26 RON
  3. Sfântu Gheorghe, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Tulcea – 28 RON

7 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    si cele mai scumpe fise la spalatoriile auto.

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Mi se pare și logic. Asta se trage tot de la unii care vin pe acasă și aruncă cu banii. Apoi pleacă și ne lasă pe noi cu prețurile. Exact de asta noi ne-am luat cuptor și ne facem pizza câte vrem și cum vrem acasă. Asta de vreo 7-8 ani. Și nu numai pizza ci și pui grill. Și vă zic eu că nu se compară cu cele pe care le luam înainte. Sunt net superioare ale noastre. Plus că le faci cu ce vrei. Eu atunci m-am enervat când am vrut să comandăm pizza cu ton (atenție, era în lista de meniu) dar am fost rugați politicos și insistent să comandăm altceva că cică pute a pește și le pleacă clienții. Eu nu stau la reclamații, m-am ridicat și gata. Cine a câștigat????? 😮🤔 Dar nici nu mai calc pragul unei pizzerii.

    • Vasy Răspunde

      Du-te hei ca am cerut si eu pizza cu ton si am primit pizza cu pangasius, no, frumos ii ?

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Hapoi @Vasy tu să tot mănânci atunci pangasius. Eu de peștele ăla nici legat nu m-aș atinge. Tu știi cum este crescut și ce mănâncă? Dintre toate este cel mai mizerabil pește calitativ posibil care avem în comerț.
        De fapt cred că povestea ta nici nu este adevărată. Că de pui pangasius pe pizza praf se face tot că nu e de pus pe pizza asemenea carne. Oare de ce????? 🤔🤔🤔 Pentru că aceea carne trebuie să aibă și niște calități, nu poți pune chiar orice pe pizza. Ascultă asta la unul care practic săptămânal face acasă de ani de zile și a experimentat inclusiv pizza cu pere+nuci+gorgonzola+șuncă+miere. Și e foarte bună. Doar trebuie gorgonzola picantă și nu dulce. Așa că lasă tu poveștile și mai bine rumegă pangasiusul tău tare ca talpa.

  3. Mr Chef Răspunde

    sunt o gramada de pizzerii, preturi mari ,dar una sa zici ; asta da! …nu este…..si su pun putine chestii, deloc diversificate… deasupra si de condimente s a uitat demult….

  4. ambercorina Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://do.my/arcticrum

  5. Vanesa Răspunde

    Și cea mai scumpă apa Apaserv!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.