Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

Un individ a încercat să răpească o fetiță de 10 ani, în Satu Mare. Minora, salvată de un trecător

Un individ a încercat să răpească o fetiță de 10 ani, în municipiul Satu Mare. Minora a fost salvată de un trecător care a sunat la poliție.

Ce spune poliția:

La data de 13 iunie, ora 11.52, polițiștii din Satu Mare au fost sesizați de către un bărbat, de 42 de ani, din Satu Mare, cu privire la faptul că pe strada Martirilor Deportați, din municipiul Satu Mare, un bărbat ar fi acostat o minoră, de 10 ani.

În baza semnalmentelor oferite de apelant, polițiștii de ordine publică au identificat la scurt timp persoana reclamată pe o altă stradă, din municipiul Satu Mare, stabilind că aceasta are 41 de ani și este din Satu Mare. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanță, fiind ulterior internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Satu Mare.

De asemenea, minora, de 10 ani, a fost audiată de polițiști în prezența mamei sale, relatând faptul că bărbatul în cauză ar fi încercat să o convingă, folosind inclusiv forța, să-l însoțească într-o direcție indicată de acesta, însă minora a refuzat și a solicitat ajutor trecătorilor.

Cercetările în cauză sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor.

 


Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. president Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos— https://use.my/arctrum

  2. Aspi Rina Răspunde

    Individul trebuie închis definitiv la un spital de psihiatrie sau la pușcărie ! Însă prima dată trebuie castrat chimic sau eutanasiat !!

    • saridon Răspunde

      Întrebare către tine. Dacă îl eutanasiezi pe cine mai închizi? Tu de obicei așa mai rar te și gândești? Tu îți dai seama că ăsta e unul din cei care nu este destul de nebun ca să fie închis de tot și nu au ce face cu el? Adică nu este normal dar nici nu este destul de nebun. Nici nu știi câți umblă pe străzi așa liber.

  3. Noric Răspunde

    Pe dobitocu asta cu aparatu de basini trebuie inchis la nebuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.