Ultima actualizare: azi, 13:02

Locale

VIDEO. Adrian Cozma acuză: ,,Există un plan de fraudare a alegerilor în Satu Mare!”

Adrian Cozma acuză și spune că ,,există un plan de fraudare a alegerilor în Satu Mare”. El îi îndeamnă pe sătmăreni să iasă în număr cât mai mare la vot.

,,Trebuie să ieșiți la vot, pentru că în momentul de față, ceea ce se întâmplă, este inadmisibil. Avem sesizări făcute în număr de 23, sesizări pe care le-am făcut pentru diferite probleme. Se vede că există un plan de fraudare a alegerilor la nivel de Satu Mare și doar prin prezența voastră la vot puteți să opriți acest plan”, a declarat Adrian Cozma.

El a dat și câteva exemple ,,Li s-a interzis pacienților de la Spitalul Județean să voteze. (…) Aseară, la Halmeu, după ce au fost preluate buletinele de vot președintele secției și locțiitorul au plecat acasă cu ștampilele de vot. (…) La o altă secție s-au dat câte două buletine de vot”, a mai spus Cozma.

 

20 comentarii

  1. Satmareanu’ Răspunde

    Daca pierde sigur va striga in gura mare “ frauda” 🙂

    • Pistike Răspunde

      Dum adică “dacă pierde”?
      A pierdut demult, și el știe asta!
      Dovadă sunt acțiunile sale din ultimele două luni!

  2. Don Quijote de Satu Mare Răspunde

    Diagnostic – esti dus.

  3. H&R Răspunde

    Cozma a plănuit? Atunci eșec.

  4. Mae Răspunde

    Victorie Adi !!!!

  5. Cetățean scârbit de proști Răspunde

    Ești prost. Punct.
    Dacă ai știi că ai șanse, nu ai spune așa ceva.
    Iar pentru ceea ce ai afirmat tu, poți fi dat în judecată sau cel puțin tras la răspundere. Probabil nu ești în clar cu legile.
    Doamne ferește de un așa primar.
    Să câștige cine merită și are demnitate!

    • citizen Răspunde

      1, Nu candideaza la primarie ci la postul de presedinte de CJ. Printre altele pentru aia ca are domiciliul in Paulesti. Daca te uiti la videoul de dimineata vei vedea ca a votat la sectia din Paulesti. In material se vede si primarul de Paulesti.
      2. Mai trist este ca e avocat si ar trebui sa fie in clar cu legile. Vezi si treaba cu clipul cu minorul.
      In toata povestea asta cu campania mizerabila la el este vorba de dornita nemarginita a sa de a se vedea in locul lui Pataki. Ca nimic nu il recomanda.
      Dar s[ ai un presedinte de CJ care prin aceste materiale si prin toata campania sa mai mult ca sigur va fi ocupat numai de ce fac ceilalti (probabil pleac[ de la considerentul ca ce ar face el) sper ca nu vom experimenta alti patru ani de regres condus de liberali. Vezi epoca Stef, altul ocupat si el cu lupta imaginara cu dusmanii inexistenti. Dar motiv excelent sa fii ocupat de ce nu trebuie!

    • Nae Răspunde

      Adi cunoaște legile chiar foarte bine . Este avocat

      • citizen Răspunde

        🤣🤣🤣 De aia tot greseste flagrant cand e vorba de aplicare. Atunci sa fie el ales acolo unde doreste cand eu imi voi vedea spatele. Noi nu avem nevoie de presedinte de judet care aplica legea dupa bunul sau plac si discretionar.

      • 💩💩💩 Răspunde

        🤣🤣🤣🤣🤣

  6. sătmărean Răspunde

    Stai jos,nota 4 pătrățel!!!

  7. Stefan Răspunde

    Aditzaaaaa, iar esti trompeta? Era clar ca vei veni cu astfel de fumigene. E anul 2024, suntem membri in UE, autoritatile statului isi fac treaba, nu mai merge cu mizeriile cu care esti obisnuit. Esti penibil, deputate! Mai cateva ore, putine la numar, si vei fi obligat sa revii la nonvaloarea ta reala. Fii pe faza, azi este finalul tau politic. Si-n ultima faza esti penibil, oare nu realizezi?

  8. satmarean Răspunde

    S-a trecut de 45%prezenta la vot, asta inseamna ca lacrimile de suparare sunt rosii si verzi, alea de bucurie galbene. Restul este can can.

    • @satmarean Răspunde

      Faptul ca se duc oamenii la vot e foarte bine.. Dar ce zici tu in visele tale umede a total paralel cu realitatea. Ca nu stiu de ce crezi tu ca asta implicit insemana ca voteaza pe candidatul tau vesnic galagios si mincinos. Ca deocamdata din ce a promis absolut nimic nu a facut. Si avea bugat ocazia. iar oamenii stiu asta. Si lasa tu postarile ca acum nu se face campanie. OK? Stii ce e aiai ciocu mic pana la ora 22???? No incearca.

    • Stefan Răspunde

      Cancan, votante! “Can can” nu-i bine nicicum. Mai pune mana pe carte, du-te si da BAC-ul, ca te-ai facut de ras si tu si si cu lacrimile alea de bucurie.

  9. Vasile Răspunde

    Da bine zici cu cat iesim mai mult la vot asa scad sansele tale….

  10. Ciuciu Răspunde

    Ce sa zic? PORC! PROST!

  11. Eu Răspunde

    Adriane nici nu știi cât de mic incepi sa fii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.