Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

VIDEO. Momentul în care un pompier se aruncă în râu pentru a îi salva pe tinerii din Satu Mare

A apărut filmarea cu momentul în care un pompier s-a aruncat în râu pentru a-i salva pe Patrizia, Bianca și Cristi, tinerii din județul Satu Mare care au murit înecați în râul Natisone din Italia.

În imagini se vede cum un pompier se aruncă în râul Natisone pentru a-i salva pe cei trei, însă, din cauza curenților de apă, nu reușește să ajungă la ei.

„În acea zi blestemată de 31 mai, un pompier erou – specializat în salvări pe râu- a încercat să le salveze pe Bianca Doroș, Patrizia Cormos și Cristian Molnar, scufundându-se în apele tot mai agitate ale râului Natisone”, se arată în publicația Corriere della Sera, care a publicat imaginile.

Pompierul care și-a riscat viața pentru a-i salva pe cei trei români a fost nevoit să se întoarcă pe mal, la colegii lui, din cauza curenților puternici care nu îi permiteau să înoate până la locul în care se aflau Patrizia, Bianca și Cristi.

„Deși videoclipul se concentrează pe momentele acestei încercări disperate, între timp, alți pompieri au montat un sistem de frânghii, legate de camionul cu scară cu care ajunseseră pe Podul Roman, pe care le-au aruncat apoi în jos într-o încercare disperată de a le întinde peste cei trei băieți”, notează  Corriere della Sera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.