Ultima actualizare: azi, 08:47

control vama
Locale

Condamnat la închisoare, reținut la Urziceni

control vama

politia de frontiera, vama Urziceni, Satu Mare

Poliţiştii de frontieră de la Urziceni au reținut, la ieșirea din țară, un orădean care era condamnat la un an de închisoare pentru că și-a abandonat familia. Bărbatul a ajuns acum în arestul IPJ Satu Mare.

Marți, 23 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a ieși din țară Iuliu P., în vârstă de 42 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor. Acesta călătorea într-un autovehicul Mercedes Vito, înmatriculat în Germania. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, la controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este dat în urmărire general. Pe numele lui, Judecătoria Oradea a emis un mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la un an pedeapsă privativă de libertate pentru abandon familial.

Bihoreanul a fost predat de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului Urmăriți al IPJ Satu Mare.

Un comentariu

  1. Vitoria Răspunde

    Did you really just renfreece Jung’s concept of the trinity? Man, I thought my renfreeces were esoteric.It’s been years since I read Jung, but if I remember correctly, Jung’s concept of the quaternity, at least in relation to Christianity’s Holy Trinity, added Satan, the manifestation of “evil” as the fourth, missing piece. That’d be a fitting parallel to the how the owners have shoe-horned their way into Shankly’s trinity. But I’m really out of my element here (dammit, Donny).So yeah, Drew, quit making me look (and feel) stupid. Three is still the magic number.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.