Ultima actualizare: azi, 18:51

vrajitoare
Cinefilia

Naomie Harris: cum a ajuns vrăjitoarea din Piraţii din Caraibe una dintre cele mai strălucitoare actriţe ale momentului

Femeile Bond au ajuns un adevarat brand, sunt aproape perfecte si ireal de frumoase. Iubitorii agentului 007 nu le-au putut uita pe Halle Berry, Eva Green sau Jane Seymour. Skyfall marcheaza o noua era in franciza lui James Bond si la capitolul “fete” unde Daniel Craig are parte de 3 partenere superbe.

Naomie Harris (36 de ani), Berenice Marlohe (33 de ani) si Tonia Sotiropoulou ( 25 de ani) sunt cele trei “accesorii” feminine ale lui Daniel Craig in Skyfall. Cele 3 femei sunt simboluri ale frumusetii ispititoare, ale glamour-ului si ale stilului sofisticat pe care Fetele Bond le promoveaza de 50 de ani.
 

vrajitoare

Naomi Harris

Superba actrita de culoare Naomie Harris este cea mai experimentata din grup. Cu origini jamaicane, Naomie Harris a fost crescuta intr-un apartament modest de o mama singura, scenarista de profesie, si a dezvaluit intr-un interviu pentru tabloidul The Sun ca nu a visat niciodata sa calatoreasca in jurul lumii in locuri pline de stralucire ca cele din Turcia, China sau SUA unde s-a filmat Skyfall.

Naomie Harris a povestit ca a mers la facultate pentru ca nu a vrut sa fie considerata “o actrita prostuta” si si-a dorit ca oamenii sa o respecte. Naomie a studiat baletul in copilarie iar apoi stiintele sociale si politice la prestigioasa Universitate Cambridge din Anglia, dar spune ca nu si-a dorit niciodata sa faca altceva decat actorie.
 

Pe vremea cand aratam foarte tanara, nu eram potrivita pentru roluri de adult, dar nici roluri pentru copii nu puteam interpreta pentru ca eram prea mare. A fost ciudat intre varste. Si bineinteles, intrand la o universitate precum Cambridge, ai posibilitatea de a spune nu. Am vrut mereu sa am o diploma. Nu am vrut sa fiu considerata o actrita prostuta. Am vrut altceva pentru mine. Intotdeauna, de cand ma stiu, mi-am dorit sa fiu actrita. Niciodata nu am vrut sa fac altceva si niciodata nu am facut altceva, am fost foarte norocoasa.”  a marturisit aceasta.

Atunci cand agentul meu m-a sunat pentru a-mi spune ca am primit rolul, am fost atat de incantata incat am tipat de 15 milioane de ori << Glumesti?!>> la telefon” a dezvaluit aceasta. “Producatorii mi-au spus ca Eve este un agent de teren, un fel de varianta feminina a lui James Bond. Cu siguranta nu voi fi ucisa in primele 15 minute.Cand ma pregateam pentru rol, dintr-o data m-am vazut cu o maceta in mana, taind bratul cuiva. Este ciudat, fiindca in viata reala nu sunt o persoana violenta. Dar in film mi s-a parut captivant!” a declarat Naomie.

Naomie Harris a avut roluri principale in 28 Days Later, Miami Vice si doua dintre aventurile cu Piratii din Caraibe, Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006) si Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007). Pentru ea acest rol poate reprezenta un pas important in cariera. “Niciodata nu am crezut ca voi ajunge o Fata Bond. Si cu siguranta nu am sperat ca o voi face la 35 de ani. Nu credeam ca voi avea acesta sansa, insa acum ma bucur de ea” a declarat Harris.
 

James Bond este un magnet pentru femeile frumoase, iar in Skyfall il vom vedea, nu cu una, ci cu trei femei la brat. Bineinteles toate sunt speciale. In Skyfall are de ales intre englezoaica Eve (Naomie Harris) si frantuzoaica Sévérine (Bérénice Marlohe). Ele interpreteaza doua personaje foarte diferite, total opuse: Eve – Naomi Harris  agenta care il ajuta pe James este dovada clara ca femeia Bond nu este doar un chip frumos, ci o femeie curajoasa care intra in mijlocul actiunii si pe care se poate baza la nevoie. Cea de-a doua femeie este Severine, interpretata de franzutoaica Bérénice Malone si se apropie de tiparul clasic al femeilor Bond – este femeia fatala inteligenta, complexa si enigmatica. Iubita lui James Bond va fi si grecoaica Tonia Sotiropoulou care a dat auditii pentru rolul lui Severine, insa pana la urma s-a ales cu cateva scene fierbinti alaturi de Daniel Craig, insa in rolul unui alt personaj.
Naomi Harris
Spre deosebire de alte actrite, Naomi Harris a incercat sa se ingrase in timpul filmarilor nu sa slabeasca. “Deja pierdusem cateva kilograme din cauza stresului” a marturisit aceasta. Eve este o extensie a celebrei Moneypenny, colega sexy si intotdeauna disponibila a lui James Bond. Numai ca de aceasta data Eve nu-si arata doar latura sexy, ci si calitatile de luptatoare in scene de actiune.  “Am invatat sa trag cu diferite tipuri de arma” a dezvaluit actrita despre antrenamentele sale pentru acest rol. “Apar in multe tinute sexy printre care si pantaloni mulati de piele” mai sustine actrita.

Daniel Craig se intoarce in 2012 ca Agentul 007, in cea de-a 23-a productie din seria celei mai lungi francize de film din istoria cinematografiei. Regizat de Sam Mendes si produs de studiorile MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), Skyfall ii aduce impreuna pe Daniel Craig, Javier Bardem, Judi Dench si Ben Whishaw. In Romania, premiera filmului Skyfall va avea loc pe data de 26 octombrie 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.