Ultima actualizare: azi, 13:54

Sport

CSM Satu Mare câștigă la peste 50 de puncte, al doilea meci cu Târgu Mureș

CSM Satu Mare a obținut o nouă victorie facilă în Cupa României la baschet feminin, după ce a dispus și în al doilea meci de CS Nova Vita Târgu Mureș cu scorul de 94-40 (16-8, 17-20, 30-17, 31-5). 

Returul s-a desfășurat astăzi tot la Satu Mare, sătmărencele reușind din nou să se impună fără probleme în fața adversarelor din Târgu Mureș. Antrenorul CSM-ului Dan Fleșeriu începe meciul în aceeași formulă ca și în partida precedentă: Andreea Orosz, Hajnalka Szlimak, Annemarie Părău, Shanika Freeman și Khadijah Whittington. 

Scorul partidei este deschis de Whittington, care transformă o aruncare, din cele două libere de care a beneficiat. De cealaltă parte, primele puncte înscrise de adversare vin doar după 3 minute de joc, prin Mackey. Următoarele puncte sunt înscrise de jucătoarele de la CS Nova Vita de abia în minutul 7, scor 11-4. 

În sfertul secund, adversarele revin în joc, reușind să se apropie în minutul 7, la doar două puncte de sătmărence, scor 24-22. Totuși jucătoarele CSM-ului intră la pauza mare în avantaj, 28-33. 

În partea a doua a meciului, elevele antrenate de Dan Fleșeriu nu le mai oferă nicio șansă adversarelor, chiar dacă antrenorul le trimite pe teren și pe junioare, rulând astfel tot lotul. 

De altfel, toate jucătoarele au reușit să marcheze în această partidă. Anita Nagy este cea care pune capăt meciului, înscriind de la distanță, scor final 94-40. 

Antrenorul Dan Fleșeriu a declarat că jucătoarele au început să paseze mai bine în cel de-al doilea meci, însă rezultatul nu este relevant deocamdată. 

“Astăzi ne-am mişcat puţin mai bine. Nu ştiu dacă pe fondul jocului mai slab al adversarului sau pentru că au început să se lege mai bine pasele. Cred că mai degrabă varianta a doua. Rezultatul e nerelevant deocamdată, sper să creştem de aici”, a declarat antrenorul CSM Satu Mare, Dan Fleşeriu. 

Antrenorul Nova Vita Târgu Mureş, Dan Matic, a explicat că are o echipă nouă, fetele se cunosc de câteva zile fiind nevoie de timp pentru un joc mai bun. 

Pentru CSM au înscris Andreea Orosz 17 p, Annemarie Pârău 16 p, Megan Zullo 14 p, Utahya Drye 13 p, Dara Kovacevic 9 p, Shanika Freeman 6 p, Hajnalka Szlimak 5 p Anita Nagy 5 p, Khadijah Whittington 3 p, Rada Giurgiu 2 p, Renata Szmutku 2 p, Diana Moldoveanu 2 p. 

Pentru CS Nova Vita Târgu Mureş au marcat: Chantel Hilliard 10 p, Renee Riggs 9 p, Danielle Walker 5 p, Alexia Adams 5 p, Tarkeisha Mackey 4 p, Mihaela Mihai 3 p, Tekla Paraidi 2p şi Kemile Johnson 2 p.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.