Ultima actualizare: azi, 12:11

Sport

Dorel Coica: „De luni facem curățenie la CSM”. Gheorghe Munteanu va fi noul președinte

După evoluţia evenimentelor din ultimele zile, situaţia de la Clubul Sportiv Municipal Satu Mare a devenit tensionată, noua conducere a Primăriei acuzând probleme la gestionarea banilor. În aceste condiţii, plus evenimentul de miercuri seara, când poliţiştii locali l-au scos din sala LPS pe preşedintele Vasile Fogel, deoarece se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi voia să ia cuvântul înaintea meciului, se anunţă schimbări la vârful clubului.

Antrenorul Dan Fleşeriu a declarat că nu cunoaşte exact ce se întâmplă în club, însă a recunoscut că această situaţie le afectează pe jucătoare. 

Primarul Dorel Coica a declarat astăzi că la CSM este “o stare explozivă”, urmând probabil alegerea unui fost baschetbalist în funcţia de preşedinte. 

“Nu-mi place cum s-a gestionat clubul. Pe Gheorghe Munteanu îl voi numi consilierul meu pe probleme de baschet. Marţi vor fi alegeri la club şi probabil va fi ales preşedinte. Facem un control serios la club, care vizează gestionarea banilor, documentele existente. Este o stare explozivă. De luni facem curăţenie”, a declarat Coica. 

O altă nemulțumire a fost că fetele și-au primit aproape tot timpul salariile cu întârziere.

Fost baschetbalist, Gheorghe Munteanu (foto) ocupă funcţia de şef al Serviciului Administrarea Domeniului Public din cadrul Primăriei Satu Mare.

Primarul a subliniat că administraţia va sprijini în continuare echipa de baschet feminin, care în ultimele două sezoane a devenit vicecampioană naţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.