Ultima actualizare: azi, 16:36

Sport

CSM Satu Mare pierde al doilea meci amical cu ICIM Arad

Jucătoarele CSM-ului au pierdut duminică cel de-al doilea meci amical disputat în compania celor de la ICIM Arad, după ce sâmbătă au reușit să le învingă fără probleme. 

Sătmărencele au început prost partida, pierzând primul sfert cu 12-21, adversarele de la Arad intrând mult mai determinate în joc. Cel de-al doilea sfert este adjudecat de CSM Satu Mare cu 11-9, jucătoarele antrenate de Dan Fleșeriu arătând un joc mai bun, însă tot ICIM-ul intră în avantaj la pauza mare, 23-30. 

În partea a doua a meciului, jucătoarele CSM-ului revin în joc, după un început bun, care aduce echipa la doar un punct în spatele adversarelor, printr-un coș marcat de Utahya Drye, 31-32. La mijlocul sfertului trei, Crissy Givens reușește două coșuri consecutive de 3 puncte, mărind diferența la 31-38, în favoarea arădencelor. 

Antrenorul Dan Fleșeriu rulează din nou aproape toate jucătoarele din lot. Sătmărencele nu reușesc să se mai apropie de ICIM, adversarele făcând un joc mai bun, părând că relațiile de joc sunt mai închegate. 

Primele puncte pentru CSM, în ultimului sfert, sunt înscrise de abia în minutul cinci de Orosz, după care urmează momente de joc mai bune pentru sătmărence, însă este prea târziu. Adversarele reușesc să marcheze de la mare distanță în ultima secundă de joc, scorul final fiind 49-62 (12-21, 11-9, 14-16, 12-16). 

Pentru CSM au marcat: Utahya Drye 16p, Andreea Orosz 10p, Annemarie Părău 6p, Khadijah Whittington 6p, Hajnalka Szlimak 5p, Dara Kovacevic 4p, Shanika Freeman 2p.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.