Ultima actualizare: azi, 22:25

Sport

Victorie în ultimul moment. Olimpia – Oşorhei 2-1

Olimpia Satu Mare a învins astăzi pe teren propriu Tricolorul Alparea Oşorhei, în primul meci de acasă din noul sezon al seriei V, liga a III-a. În prima repriză jucătorii sătmăreni s-au mişcat destul de bine, dominând jocul, însă în partea a doua bihorenii au avut o evoluție și mai bună, având în vedere că au rămas în 10 oameni. 

Sătmărenii au avut mai multe ocazii de a înscrie, cum a fost cea din minutul 28. Primul gol a fost marcat în minutul 30 de către Cristian Molnar, după ce a primit o pasă din careu. 

În minutul 44 căpitanul oaspeţilor, Ciprian Tăut, primeşte cel de-al doilea cartonaş galben precum și cartonașul roşu pentru fault şi este eliminat din teren, astfel că adversarii rămân cu 10 oameni. 

Prima repriză se încheie în favoarea Olimpiei, însă în partea a doua oaspeţii se grupează foarte bine şi domină. În minutul 70 adversarii reuşesc să egaleze, meciul fiind foarte tensionat în timpul care a mai rămas. 

De abia în minutul 90+2 sătmărenii reuşesc să înscrie din nou prin Hanus, obţinând o victorie în ultimul moment. 

În prima etapă a noului sezon, sătmărenii au evoluat la Alba Iulia, învingând echipa Europa cu 2-0 prin golurile înscrise de Feier şi Marian Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.