Ultima actualizare: azi, 13:06

Sport

Olimpia – FC Zalău 2-1. Iuhas a marcat de două ori din penalty

Olimpia Satu Mare a reuşit astăzi să învingă pe teren propriu pe FC Zalău, în etapa a 8-a a ligii a III-a la fotbal, cu scorul de 2-1, golurile fiind marcate din penalti de acelaşi jucător, Iuhas.

 

După foarte mult timp în care au evoluat în culorile galben-albastru, jucătorii Olimpiei şi-au schimbat echipamentul cu unul de culoare albă.

Scorul este deschis de oaspeţi, în minutul 29, Andrei Teglas reuşind să înscrie după o centrare făcută de Mihai Bodea.

Sătmărenii obţin un penalti în minutul 42, iar căpitanul Cosmin Iuhas înscrie fără probleme, la pauză fiind egalitate.  

În primul minut al reprizei a doua sătmărenii în faţa porţii oaspeţilor are loc un fault, astfel că Olimpia primeşte o nouă lovitură de penalti. Iuhas înscris din nou fără probleme, iar scorul 2-1 se menţine până la finalul partidei.

De menţionat sunt unele decizii controversate luate de arbitrii în repriza a doua, stârnind vociferări aprinse din tribune. Jucătorul sătmărenilor a fost unul destul de slab, probabil rezultatul final fiind altul dacă nu erau obţinute penalti-urile. Prestaţia unor jucători, precum Feier, a fost cu mult sub aşteptări, iar ratările s-au ţinut lanţ.  

Căpitanul Cosmin Iuhas a declarat că era mare nevoie de această victorie după înfrângerile suferite în meciurile precedente, iar dacă nu se va reuşi promovarea în acest an, în sezonul următor se va începe cu mai multă dăruire. În opinia acestuia este „normal” să existe tensiuni în echipă, în actualele condiţii, însă speră să se îndrepte lucrurile cât mai repede.

 

Antrenorul Tiberiu Csik a afirmat că jucătorii sunt cu moralul blocat şi încearcă să formeze echipa câştigătoare introducând în fiecare meci 4-5 noi jucători. Faţă de anul trecut jumătate din echipă s-a schimbat şi este nevoie de timp pentru armonie.

 

Csik consideră că s-a greşit foarte mult când s-a decis avântarea Olimpiei în Cupa României, consumând o parte din resurse, lucru care se vede în campionat.

 

Un comentariu

  1. enescu Răspunde

    Lupta OLI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.