Ultima actualizare: azi, 18:51

Prezentare modă Satu Mare
Locale

Prezentarea de modă cu scop caritativ organizat de Caritas Satu Mare (Galerie FOTO)

La Restaurantul Daemi a avut loc joi seara o prezentare de  modă cu scop caritativ, în beneficiul vârstnicilor îngrijiţi de Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare.

Prezentare modă Satu MareÎn programul serii au apărut pe scenă vârstnicii de la Centrul de zi Speranţa cu un tangou, dând dovadă de un spirit tânăr, Székely Alpár şi Balaskó Balázs au prezentat un mini concert la vioară şi pian, după care au apărut în scenă manechinii.

Hainele din colecţiile de toamnă-iarnă a firmelor de confecţii care au donat ţinutele pentru acest eveniment, au fost prezentate de beneficiarii Organizaţiei, tineri romi, tineri cu dizabilităţi, vârstnici, de câţiva invitaţi curajoşi, care au acceptat provocarea de a defila în faţa spectatorilor şi un mic grup din partea Organizaţiei Caritas Satu Mare printre care şi directorul general Löchli Terézia Tündér.

Invitaţii serii au contribuit la realizarea scopului, achiziţionarea de tensiometre, glucometre şi mijloace de îngrijire pentru vârstnicii îngrijiţi în cadrul programului destinat persoanelor în vârstă a Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare, cu suma totală de 14.120 de lei.

Această sumă s-a strâns din contribuţiile de participare de 50 de lei, din vânzarea articolelor vestimentare prezentate şi din licitaţia prin care s-au vândut 3 sticle de vin din Wachau, Austria, 6 sticle de cognac din Magne, Franţa şi un colier Swarowski, oferit special pentru această seară de soţia ambasadorului Austriei în România, şi din donaţii directe.

În încheiere, tenorul sătmărean Norbert Nagy a susținut un moment artistic, fiind absolvent al Academiei de Muzică din Spezia, Italia, după care directoarea Löchli Terézia Tündér a mulţumit sponsorilor şi le-a înmânat un mic ecuson, simbolul prietenilor Caritas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.