Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Taxele și impozitele locale, majorate cu 16%

 

consiliul local Satu Mare

Sedinta Consiliul Local Satu Mare

Consilierii locali ai municipiului Satu Mare au aprobat în şedinţa extraordinară de astăzi majorarea taxelor şi impozitelor locale cu 16%, conform ordonanţei Guvernului.

Singurii care s-au abţinut au fost cei doi consilieri PDL, Nicolae Şuta şi Cosmin Raţiu, aceştia fiind de părere că se pot face economii la buget pe anumite segmente, şi că această majorare afectează populaţia municipiului.

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, le-a spus acestora să lase la o parte declaraţiile populiste. Edilul a explicat că a fost nevoie de această majorare în urma adoptării unei hotărâri de guvern care impunea acest lucru.

Dacă nu s-ar fi votat, probabil profesorii rămâneau fără salarii. Din moment ce este hotărâre de guvern nu putem decât să adoptăm hotărârea. Trebuie să lăsăm la o parte discuţiile demagogice. Probabil banii vor fi reinvestiţi şi în oraş, drumurile sunt praf de ani de zile“, a afirmat primarul.

Proiectul de hotărâre a fost votat de 18 consilieri USL şi UDMR, cei doi consilieri PDL votând împotrivă.

Majorarea se aplică începând cu 1 februarie.

[EPSB title=”PDL Satu Mare va ataca hotărârea de majorare a taxelor și impozitelor locale” href=”https://portalsm.ro/2013/01/pdl-satu-mare-va-ataca-hotararea-de-majorare-a-taxelor-si-impozitelor-locale/”]

Un comentariu

  1. Lia Răspunde

    RUSINE PSD + PNL! Pacat ca v-am votat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.