Ultima actualizare: azi, 12:10
Locale

Au ademenit-o în casă după care i-au furat banii și telefonul

bani-323x280Două femei din comuna Apa, mamă şi fiică, sunt anchetate de poliţiştii Secţiei 2 Livada Poliţie Rurală după ce au furat banii și telefonul unei femei din Ploiești

Una dintre suspecte, Aurica B., de 22 de ani, s-a întors în cursul zilei trecute de la muncă din străinătate, călătorind împreună cu Anişoara Z., de 32 de ani, din Ploieşti. Aurica B., împreună cu mama ei, au invitat-o pe femeia din Ploieşti să se odihnească în locuinţa lor, înainte de a porni din nou la drum. În acest timp însă, cele două i-au sustras din buzunare suma de 900 de lei şi telefonul mobil, partea vătămată reclamând imediat furtul la Poliţie.

Poliţiştii Secţiei 2 Livada, sesizaţi prin intermediul apelului de urgenţă 112, au intervenit de îndată, astfel încât suma de bani şi telefonul mobil au putut fi recuperate şi restituite părţii vătămate. Cele două suspecte sunt anchetate în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în acest caz.

Pornind de la acest caz concret, poliţiştii vă recomandă să nu acceptaţi compania persoanelor necunoscute şi să nu afişaţi în prezenţa acestora bunurile de valoare deţinute, deoarece stârniţi interesul hoţilor şi riscaţi să deveniţi victima unor infracţiuni. Nu acceptaţi niciodată oferte de găzduire făcute de persoane necunoscute sau pe care abia le-aţi cunoscut, acestea urmăresc cu orice preţ să vă câştige încrederea şi apoi, de îndată ce găsesc conjunctura prielnică, trec la „acţiune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.