Ultima actualizare: azi, 17:36

Molnar Csaba Transurban
Locale

Directorul Transurban şi-a dat demisia la cererea primarului Dorel Coica

 Molnar Csaba a demisionat din funcţia de director al societăţii de transport Transurban, din subordinea Consiliului Local Satu Mare, la solicitarea primarului Dorel Coica. 

Molnar Csaba Transurban

Molnar Csaba

Edilul şef a declarat astăzi că a solicitat demisia acestuia deoarece doreşte o conducere nouă cu care să se poată revigora transportul public.

„La cererea primarului, şi-a depus mandatul. Doresc o altă conducere. Este o altă conducere la Primărie, doresc o altă conducere şi la Transurban cu care să revigorăm societatea, să reducem pierderile şi să fim mai aproape de cetăţeni”, a declarat Dorel Coica.

Până la organizarea unui concurs interimatul va fi asigurat de Simion Ivan.

6 comentarii

  1. giony Răspunde

    si-a dat demisia la cererea senatorului Valer Marian, ca de era dupa primar o mai ducea mult si bine cu “suptul” din banul public, la fel si ala de la Apaserv

  2. Lia Răspunde

    Bine ca am scapat de un bozgor! Sper sa dispara toti din conducerile de oriunde! Acum este momentul cat avem primar si presedinte de CJ romani! Ca oricum la alegerile din 2016 nu se stie daca va castiga tot Coica!

  3. Adam Răspunde

    Meriti …. in gura ta spurcata, romanule.

  4. Lia Răspunde

    Nu inteleg ce cauta PSD-ista Ardelean Eugenia in functia de director adjunct la Protectia Copilului avand in vedere ca a absolvit Zootehnia! Alti angajati care lucreaza de ani de zile in institutie, gen Constantinescu Angela, nu avanseaza in functie fiindca nu vin pe linie de partid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.