Ultima actualizare: azi, 13:10
Locale

ISU Someș a marcat Ziua Protecției Civile

Ziua Protectiei Civile (50)Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare a marcat astăzi ”Ziua Protecției Civile din România”, printr-o serie de evenimente, acțiuni informative și întreceri sportive. La festivitatea desfășurată la Casa de Cultură a Sindicatelor au participat prefectul Eugeniu Avram, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor, primarul Dorel Coica și viceprimarul Marcela Papici, gazda evenimentului fiind col. Gheorghe Dan, adjunctul șefului ISU Someș.

Pompierii sătmăreni au organizat o serie de manifestări prilejuite de aniversarea Zilei Protecției Civile și sărbătorirea a 80 de ani de la înființarea primelor structuri. La 28 februarie 1933 s-a semnat Înaltul Decret Regal nr. 468, prin care se aproba Regulamentul Apărării Pasive, astfel se înfiinţau primele structuri cu atribuţii de apărare civilă din România.

Prefectul Eugeniu Avram a transmis mesajul primului-ministru Victor Ponta, ținând să îi felicite pe pompieri pentru promptitudinea și profesionalismul cu care și-au făcut întotdeauna datoria. De asemenea, lt. Adriana Pop a citit mesajul ministrului Radu Stroe.

Activitatea cadrelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost apreciată și de președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef și primarul Dorel Coica, care le-au transmis felicitări și mulțumiri pentru dăruirea profesională.

În cadrul evenimentului, au fost acordate și premii pentru echipele din subordinea MAI, care au participat la competițiile sportive organizate de ISU Satu Mare. Clasamentul este următorul:

Tenis de masă:

 1. Penitenciarul Satu Mare
 2. Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare
 3. Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare

Fotbal Tenis:

 1. Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră
 2.  Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare
 3. ISU ”Someș”

Fotbal:

 1. Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare
 2. Inspectoratul Județean de Poliție
 3. ISU „Someș”.

Clasamentul general:

 1. ISU „Someș
 2. Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare
 3. Inspectoratul Județean de Poliție

Bowling:

 1. Centrul Militar Județean Satu Mare
 2. Poliția Locală Satu Mare
 3. Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare

 

 Ziua Protectiei Civile (26)

 

 

 

5 comentarii

 1. Daniel Răspunde

  Da Govor ce cauta pe acolo? Ca ala nu stie pe ce lume traieste. Sa mearga el de acolo cu tot cu BMW-urile lui si a le lui fiu-sau si sa se mute in Turcia. :))

 2. satmarean Răspunde

  Au lasat singura doamna din prezidiu sa sada la un colt de masa. Urat, ce sa zic…

 3. Rudolf Răspunde

  Doamna aia o venit la sfarsit de cercenare a premiilor…asa ca acolo isi merita locul. Iarasi politizam aceste aniversari locale, nationale si internationale..nu e frumos. Noi cititorii de rand chiar ne-am scarbit!

 4. satmarean Răspunde

  Rudolf, aici totul e politizat. Cu precadere institutiile publice! Asa ca te enervezi degeaba. Normal ar fi sa fie invitati si sa stea in public politicienii, hai in primul rand. Dar in speranta unei relatii bune de coabitare…

 5. culio Răspunde

  fotbal tenis ???? WTF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Conducerea DSVSA Satu Mare
Peste 200 de cai din Satu Mare au fost sacrificaţi în 2012

Directorul executiv al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare, Corneliu Ceică, a declarat astăzi, într-o conferinţă...

Închide