Ultima actualizare: ieri, 21:12

sarmale, Vasile Lup
Locale

Vasile Lup oferă sarmale nevoiașilor, de 3 ani

sarmale, Vasile Lup

Vasile Lup

S-au împlinit trei ani de zile, de când Vasile Lup oferă sarmale calde. Omul de afaceri a oferit astăzi din nou 2000 de sarmale nevoiașilor din Satu Mare, pe platoul din fața monumentului Ostașului Român.

Zeci de persoane s-au adunat și astăzi pentru a primi sarmale calde de la omul de afaceri, Vasile Lup. Acțiunea este derulată în fiecare lună, în prima zi de luni. Astăzi au fost oferite sarmale pentru a 36-a lună consecutiv, numărul sătmărenilor care vin să mănânce fiind tot mai mare.

Am adus din nou 2000 de sarmale, cum de altfel am făcut asta 36 de luni consecutiv, în prima zi de luni, a fiecărei luni. Când vrei să faci un bine nu faci calcule, atunci e deja o afacere. Am mai spus că vreau să ajung într-o zi să vin cu sarmalele aici și să nu mai fie nicio persoană care să aștepte. Atunci înseamnă că oamenii nu mai au nevoie de acțiunea mea”, a declarat Vasile Lup.

Sarmalele sunt pregătite în bucătăria restaurantului Paloma.

5 comentarii

 1. Daniel Răspunde

  Auzi ce spune si Lup asta ca ,,sa vina ziua in care nicio persoana sa nu mai vina la sarmale,,, pai ori esti prost ori esti prost. Pai mai baiatule, mancarea, in cazul asta si sarmalele, e un lucru de care oamenii au intotdeauna nevoie, indiferent ca au mancat o data pe zi sau nu, stomacul cere asa ca nu face pe sfantul si te preface. Mai bine zi cum te-ai milogit la fostul patron din Portugalia sa iti dea bani sa poti porni si tu afacerile tale din Satu Mare.

 2. @Daniel Răspunde

  Daniele ce este rau in faptul ca domnul Lup isi doreste sa nu mai fie sarmani?Adica dansul sa vina cu cele 2000 de sarmale si NIMENI deci nici maica-ta sa nu vina sa primeasca GRATUIT?Iarasi legat de bani sa nu te f… grija,unde s-a milogit sau nu!Domnul Lup este o persoana foarte activa si munceste mult,de aia este cine este! Iar tu cand vei imparti 36 de luni consecutive adica 72000 de sarmale,dar sa nu fie sarmale sa fie boabe de seminte la cei nevoiasi atunci te poti compara cu el!PROST II CINE ZICE!PROST II CINE ZICE!PROST II CINE ZICE!

 3. radicalu Răspunde

  bravo,jos palaria

 4. Ionica Răspunde

  Domnul Lup, va respect imens!

 5. Fratele lui Daniel :) Răspunde

  Mai Fratiorule Daniel! 🙂 dar tu vorbesti? :))) cel care este primul de fiecare data la satmale si cere 3-4 portii?

  Da ce te-ai iluminat in ultima vreme mai Daniel sa mor io… chiar si numele ti-ai schimbat in Daniel, mi-am luat si eu curaj sa-mi schimb numele in Fratele lui Doru, inginer incult ce esti!

  Afli de cine ce a cerut de la cine…
  Poti face public si ce ai cerut Tu de la altii si nu le-ai mai dat inapoi? Unde cu cat datorezi… Ar fi o idee buna ferplay sa expun si eu lista?? Ce zici prostanacule!

  Hai sa-ti mai zic eu ceva despre Lupul asta, incaseaza atatia bani cat Tu nici nu iti imaginezi! si inca tot isi plateste datoriile cu care si-a cladit afacerile, pentru ca a INVESTIT… nu in prezervative ca tine, ci in imobile si a avut si sosetele garantie si TOT nu a renuntat a luptat mai departe ca un LUP!

  Asta inseamna Administrator!
  Daca te mai iluminezi cu idei pe aici, iti promit ca imi voi spune si eu numele sa ma stii, dar si al tau sa te cunoasca lumea ce o jegodie de om esti!

  FRATIORUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.