Ultima actualizare: ieri, 21:42
tudor todut, concert, Oradea
Locale

Tudor Toduţ a concertat la Oradea

tudor todut, concert, Oradea

Tudor Todut in concert la Oradea

Tudor Toduţ, concurentul sătmărean de la „X Factor” a încântat publicul din Oradea în acest sfârșit de săptămână. Tudor a urcat pe scenă alături de Natalia Selegean, finalistă „de-a casei” a aceluiași show.

Timp de aproape o oră și jumătate au întreținut atmosfera în Lotus Center Oradea, în fața unui public numeros și foarte animat. Piesele ce i-au făcut celebri au fost cântate din nou, spre bucuria celor prezenți. Momentul „de foc” al serii a fost surpriza pregătită de Natalia Selegean și Tudor Toduţ, și anume un duet pe faimosul „I love rock’n’roll”. Vocile perfect armonizate, cât și inconfundabilul ritm au încântat publicul și au smuls ropote de aplauze.

Sătmăreanul nu s-a aflat pentru prima dată acolo, fiind deja un cunoscut al publicului bihorean de când a mai concertat si cu alte ocazii, printre care și cu trupa sa, Kramsel.

Sperăm să îl revedem pe Tudor Toduţ cât de curând și în mijlocul sătmărenilor!

 

Un comentariu

  1. Ralu Suta Răspunde

    Au fost la inaltime! Punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
euro frauda bancara
Administratorul Automotive a înșelat două bănci cu 6 milioane euro

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Mihai Mihăiță David, administrator...

Închide