Ultima actualizare: azi, 17:36

PSD Negreşti Oaş
Locale

Aurelia Fedorca, realeasă preşedintă a PSD Negreşti Oaş

PSD Negreşti OaşSâmbătă, 2 martie, a avut loc Adunarea Generală de alegeri a Organizației Orăşenești a PSD Negrești Oaș. La adunarea generală au participat 255 de membri delegați ai PSD Negrești Oaș, alături de președinții filialelor locale ale PNL- Gheorghe Berinde, UNPR – Mihai Big și PC – Florin Tripon. Din partea conducerii județene a partidului au fost prezenți președintele Organizației Județene a PSD, senatorul Valer Marian, prim-vicepreședintele Gheorghe Ciocan, vicepreședinţii Nicolae Bura şi Ciprian Ardelean (preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD) şi trezorierul Gabriel Mihali. De asemenea, la adunarea de alegeri au participat președinții organizațiilor PSD din Colegiul nr. 1 Oaş.

 La masa prezidiului au fost invitați, pe lângă conducerea județeană, președintele PSD Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, vicepreședinții Gheorghe Marincaș, Constantin Fanea, Vasile Lohan și Gheorghe Pop, președintele TSD, Sergiu Stan, și președintele Organizației de Femei, Dorina Gardoș. 

 Adunarea generală a început prin prezentarea raportului de activitate a Biroului de conducere al PSD Negrești Oaș de către președintele organizației, primarul Aurelia Fedorca. Aceasta le-a mulțumit delegaților prezenți pentru implicarea și mobilizarea exemplară de care au dat dovadă în timpul campaniilor electorale de anul trecut, ceea ce a dus la câștigarea primăriei orașului Negrești Oaș și a majorității în Consiliul Local, a președinției Consiliului Județean și a unui important număr de mandate în Consiliul Județean. Aurelia Fedorca a amintit și de rezultatele bune obținute la referendum și la alegerile parlamentare. Aceasta a trecut în revistă evoluția organizației, arătând că PSD Negreşti Oaş s-a întărit cu noi membri de valoare, după care a prezentat pe scurt proiectele pe care le derulează la Primărie și a expus prioritățile mandatului său de primar.

După prezentarea raportului, a fost aprobat bugetul propriu de venituri și cheltuieli, programul de activități pentru perioada următoare și raportul cu privire la evidența membrilor organizației. 

Președintele PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, a preluat conducerea ședinței, declarând că îi face o reală bucurie să se afle în fața unei săli atât de pline cu oameni de valoare. „Nu cred că greșesc dacă spun că din punct de vedere organizatoric organizația din Negrești Oaș este în acest moment cea mai puternică din județul Satu Mare”,  a declarat Valer Marian. 

Comisia de propuneri a propus candidatura Aureliei Fedorca pentru funcția de președinte al organizației, aceasta fiind aleasă în unanimitate. Vicepreședinți au fost aleși consilierii locali Constantin Fanea, Vasile Lohan, Gheorghe Marincaș și Gheorghe Pop, și președintele TSD, Sergiu Stan. Totodată, secretar al organizației a fost ales Florin Ghiriti, iar trezorier Dan Mercea. Membri în Biroul Organizației au fost aleși Dorina Gardoș, Lucian Anton, Viorel Bud, Gheorghe Ciocan, Nicolae Bura, Delia Gavra și Peter Zbona. Noul Birou al organizației a fost delegat să participe la Conferința Organizației Județene a PSD, care va avea loc în data de 29 martie. Adunarea generală a mai aprobat lista propunerilor de candidați pentru funcții în conducerea județeană: Aurelia Fedorca, Gheorghe Ciocan, Nicolae Bura, Constantin Fanea, Vasile Lohan, Florin Ghiriti, Gheorghe Marincaș, Gheorghe Pop și Andreka Adrian. 

În final, la propunerea președintelui nou ales, Aurelia Fedorca, președinții organizațiilor PSD din Ţara Oaşului au adoptat o rezoluție privind susținerea senatorului Valer Marian pentru funcția de președinte al Organizației Județene Satu Mare a PSD.

 „Alegerile locale din iunie 2012 și alegerile parlamentare din decembrie 2012 au confirmat forța și unitatea Organizației Județene Satu Mare a PSD. Organizațiile PSD din Țara Oașului și aleșii locali ai partidului din zonă au avut întotdeauna susținere la conducerea Organizației Județene a partidului și au avut o punte de legătură cu administrația județeană și cu Parlamentul României. Având în vedere importanța bătăliilor electorale de anul viitor, nevoia de oameni competenți și integri și necesitatea unei mâini de fier care să conducă organizația județeană, organizațiile PSD din Colegiul nr. 1 Țara Oașului îl propun și susțin pe domnul senator Valer Marian pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare, în cadrul Conferinței de alegeri a Organizației Județene a PSD Satu Mare, care va avea loc în 29 martie 2013. Recomandăm tuturor organizațiilor locale ale PSD din județul Satu Mare să susțină propunerea noastră pentru președinția Organizației Județene a PSD Satu Mare”, se arată în textul rezoluției.

 Sursa: PSD Satu Mare

Un comentariu

  1. Daniel Răspunde

    Pai Tara Oasului il sustine pe Valer presedinte, ca si asa el o sa fie singurul candidat nu va agitati. Da salaru, cat e salaru lui Crina Dunca de la GNV si cat i-a de la Primaria Negresti GNV??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.