Ultima actualizare: ieri, 22:15

Opel Kadett
Locale

Autoturisme ridicate pentru contrabandă cu ţigări

Opel KadettPoliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Satu Mare în cooperare cu lucrători vamali din cadrul D.J.A.O.V. Satu Mare au oprit în trafic, sâmbătă, pe raza judeţului Satu Mare, două autoturisme care transportau ţigări de provenienţă ucraineană şi Duty Free.

În urma controalelor, în primul autoturism marca Volkswagen Passat condus de către B. Robert de 37 de ani din localitatea Tămăşeni, a fost descoperite 800 pachete ţigări, iar în cel de-al doilea autoturism marca Opel Kadett condus de către K. Andre de 37 de ani din localitatea Turulung, judeţul Satu Mare, 1.150 pachete ţigări.

În ambele cazuri, cantităţile de ţigări în valoare totală de 8.700 lei, precum şi autoturismele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cei doi sătmăreni sunt cercetaţi acum pentru contrabandă, deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete, precum şi pentru evaziune fiscală.

 

Sursa: Poliţia de Frontieră Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.