Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Băimăreni prinși cu produse contrafăcute în Piața Mare

lame drujbePoliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat la final de săptămână o acţiune în zona pieţelor din municipiu, urmărind prevenirea comercializării către cetăţeni a mărfurilor contrafăcute. În acest context mai multe persoane suspectate de comiterea unor asemenea infracţiuni au fost depistate şi anchetate, fiind ridicate în vederea confiscării şi produsele contrafăcute.

Spre exemplu, în Piaţa agroalimentară nr. 1 din municipiul reşedinţă de judeţ au fost depistate trei persoane din Baia Mare, care ofereau spre vânzare lame de drujbă, purtând anumite mărci, suspectate a fi contrafăcute. Bunurile industriale au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi sesizaţi titularii dreptului de marcă pentru stabilirea prejudiciului.

Pe numele celor trei suspecţi – Natalia P., de 48 de ani, Anatolie M., de 49 de ani şi Eugenia C., de 41 de ani, toţi din Baia Mare – poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.