Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Prins de polițiști în timp ce fura dintr-un magazin

arestatPoliţiştii rurali au surprins în flagrant delict un suspect în timp ce fura dintr-un magazin.

Un bărbat de 38 de ani din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Inspectoratului, fiind depistat de poliţişti în timp ce comitea o infracţiune de furt.

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 03.00, poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală l-au surprins pe Daniel T., de 38 de ani, în timp ce încerca să fure mai multe bunuri dintr-un magazin situat în localitatea Păşunea Mare. Mai mult, în urma extinderii cercetărilor în acest caz, poliţiştii au stabilit că suspectul a comis, în cursul aceleiaşi nopţi, o altă infracţiune de furt, din locuinţă. Bărbatul a pătruns în casa unui localnic din Păşunea Mare şi a furat bunuri în valoare de aproximativ 2.000 lei, telefon mobil, articole de îmbrăcăminte.

Poliţiştii au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului cauzat părţii vătămate, emiţând pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, persoana reţinută urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.