Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Cele 13 legi ale banilor și prosperității

articolcontinuare by Eusebiu Burcas, www.burcash.ro

Continuare ….

Legea nr. 7. Legea antica a prosperitatii.
Aceasta lege este poate cea mai controversata si mai discutata dintre toate legile prosperitatii. Este legea zeciuielii sau a celor 10%. Am negat-o si am blamat-o si eu personal o foarte buna perioada din viata mea, in special atunci cand eram foarte tanar. Dupa ce am inteles cum functioneaza si mai ales ca functioneaza, am respectat-o neconditionat si rezultatele sunt extraordinare. Plateste-ti partenerul de afaceri! Cine este acesta?  Partenerul tau in orice afacere este …Dumnezeu.

Legea nr.8. Legea iubirii si bunavointei.
Catherine Ponder spune ca “nu conteaza cate legi ale prosperitatii cunosti daca nu esti in stare sa traiesti in iubire si armonie cu ceilalti”. Toti oamenii cu adevarat bogati si prosperi pe care i-am cunoscut sunt binevoitori si isi iubesc semenii. Nu te poti bucura cu adevat de prosperitate imprastiind in jurul tau iubire si reavointa, este impotriva legilor nescrise ale naturii. Toti oamenii de afaceri cu adevarat prosperi au ajuns la prosperitate pentru ca s-au gandit in primul rand la oameni si la cum pot sa le faca viata mai buna.

 Legea nr.9. Legea rugaciunii.
 Toti oamenii se roaga intr-o forma sau alta. Unii se roaga cand joaca la loto, altii cand se uita la meci, majoritatea se roaga cand au examene sau necazuri de trecut. Cu siguranta foarte multa lume se roaga pentru bani si prosperitate. La fel ca si legea comenzii, legea rugaciunii functioneaza atunci cand este folosita corect. Sunt diferite forme de rugaciune si ele au evoluat de-a lungul timpului in functie de spiritualitatea indivizilor. O forma din ce in ce mai explorata de rugaciune este meditatia. Oricum, indiferent de forma ei exista suficiente dovezi ca rugaciunea este unul din pilonii prosperitati.

 Legea nr. 10. Legea increderii in sine.
Pentru a fi prosperi oamenii trebuie sa aiba incredere in ei insisi, in talentele si capacitatea lor de a se dezvolta. Atunci cand suntem prunci, in primele luni de viata, invatam zilnic ceva care ne tine in evolutie. De ce ne oprim din aceasta evolutie la maturitate? Credem ca le stim pe toate sau ne-am pierdut increderea in noi datorita esecurilor pe care le-am trait? Toti oamenii de succes au crezut si cred in capacitatea lor de a avea succes, indiferent de domeniul in care au excelat. Daca te inconjori de oameni care au incredere in ei, vei observa automat cum nivelul tau de incredere in tine creste.

 Legea nr. 11. Legea farmecului.
 De buna seama veti zambi cand voi afirma ce exista o mare legatura intre farmec si prosperitate. Pentru ca in intregul concept al farmecului esenta generata, in exterior, din interior, este armonia. Armonia atrage prosperitatea. A nu se confunda insa farmecul personal cu frumusetea. Intalnim adesea oameni care au un farmec personal anume chiar daca nu ar putea participa niciodata la un concurs de frumusete. Pe de alta parte farmecul genereaza amabilitate si aprecieri la adresa celor din jur. Contrar a ceea ce se crede de obicei farmecul personal nu are varsta. Mi-a fost dat sa cunosc oameni fermecatori cu varste si de 13 ani si de 87 de ani. In concluzie oamenii care au farmec vor avea mai multi bani si vor gasi calea spre prosperitate.

 Legea nr.12. Legea perseverentei.
Calvin Coolidge, fost presedinte american spunea “Nimic in aceasta lume nu poate inlocui perseverenta. Nici talentul; nimic nu e mai raspandit decat oamenii talentati care nu au succes. Nici educatia; lumea este plina de esuati instruiti. Doar persistenta si hotararea sunt atotputernice. Sloganul “mergi inainte” a rezolvat si va rezolva toate problemele rasei umane”
Perseverenta si cadenta (ritmicitatea) sunt ingredientele care fac imposibilul sa devina posibil.
Acest post este recenzia celor doua volume cu titlul “Legile Dinamice ale Prosperitatii” scrise de Catherine Ponder in anul …1962. Puteti realiza fiecare dintre voi cat de actuale sunt aceste legi azi, dupa 50 de ani de la publicarea lor.
De acelasi autor: Curs de EDUCATIE FINANICIARA, GRATUIT:
”Cele 8 decizii care iti marcheaza viata financiara”
INSCRIE-TE AICI GRATUIT la seminar se va face in limita locurilor disponibile pe siteul : http://www.burcash.ro/evenimente,  (sectiunea evenimente Satu Mare, 26 martie 2013)

Locurile sunt limitate! Inscrie-te acum!

http://www.burcash.ro/evenimente

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.