Ultima actualizare: azi, 14:04

rochia bijuterie, „CM - création de mode”
Publicitate

CM – Création de Mode: Rochia unică de mireasă

rochia bijuterie, „CM - création de mode”

„CM – création de mode”

„CM – création de mode” este un proiect de imagine şi design vestimentar destinat exclusiv mireselor. Având la bază experienţa unor profesionişti în designul vestimentar şi al consilierii de imagine, acest proiect vizează crearea imaginii unice şi impecabile pe care orice mireasă şi-o doreşte.

Este cunoscută dorinţa fiecăruia dintre noi de a fi unici, prin personalitate şi imagine. Şi cum personalitatea nu se poate schimba, „CM – création de mode”  oferă o soluţie vestimentară unică, sintetizând toate ideile miresei, ceea ce duce inevitabil la „ROCHIA” perfectă.  Astfel, rochia de mireasă devine o experienţă insolită de creaţie, reunind creativitatea designerului, îndemânarea croitorului, fantezia stilistului şi originalitatea miresei.

Pornit ca un “ajutor” timid dar cochet oferit prietenelor aflate în impasul alegerii rochiei de mireasă, „CM – création de mode” începe să se dezvolte ca un proiect de imagine care vizează “total look”-ul, pe lângă rochia de mireasă propunându-se machiajul, coafura, buchetul de mireasă, pantoful sau bijuteria care să completeze o ţinută unică.

CM – création de mode” propune rochii executate la comandă, în sistem unicat. Folosind ţesături de calitate şi o execuţie care împleteşte tehnologia şi handmade-ul, acest proiect de imagine vine în întâmpinarea dorinţei de unicitate a miresei, ghidându-se după crezul lui Dior care afirma că „stilul nu defineşte brand-ul, ci persoana”.

Prima ieşire la rampă a „CM – création de mode” a fost la a V-a ediţie a “Art Marriage”, încheind seara de prezentare cu rochia-bijuterie realizată în colaborare cu creatoarea de bijuterii Alexandra Catargiu. De altfel, acest moment a marcat şi începutul colaborării cu Alexandra Catargiu, „CM – création de mode” implicându-se şi în organizarea vernisajului “Symphony of Colours” de la Muzeul  de Artă în care a fost prezentată şi colecţia de bijuterii “Culorile Alexandrei”.

rochia bijuterie, „CM - création de mode”

„CM – création de mode”

Rochia de mireasă reprezintă punctual maxim de strălucire în devenirea adultă. Ea marchează un sfârşit de ciclu şi inaugurează o minunată aventură a vieţii în doi. Rămâne în memoria tuturor ca  rochia care a scris istoria personală a fiecăreia.

rochia bijuterie„CM - création de mode”

„CM – création de mode”

Pentru informaţii şi programări: 0765901583 / 0766753783, [email protected], facebook.com/creationdemode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.