Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Conducerea Forței Civice Satu Mare, la constituirea noii Alianțe D.A.

poza semnarea protocoluluiÎn week-end a  avut loc la București Colegiul Național Director și Convenția Națională a Forței Civice, la care a participat și o delegație a Forței Civice Satu Mare, în frunte cu președintele interimar al filialei, Cosmin Cortel.

 Alături de acesta s-au aflat de asemenea, președintele Organizației de Tineret  Satu Mare, Mihai Huzău, secretarul general al Organizației de Tineret, Raluca Cherecheș, președintele Organizației Județene de Femei, Ramona Chivari și Renata Chioreanu.

În cadrul Convenției Naționale de sâmbătă, Președintele Forței Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu și Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, au semnat protocolul constituirii alianței dintre FORȚA CIVICĂ și PNȚCD,  care poartă numele “Alianța pentru Dreptate și Adevăr” – Alianța D.A.

“Ne vom asuma în aceste zile o mare responsabilitate. Spiritele puternice nu pot trăi altfel decât pe seama asumării unei responsabilităţi. Cei slabi şi laşi fug din faţa responsabilităţii. Cei puternici şi decişi şi care doresc cu adevărat ca lucrurile să se transforme în bine, cei care înţeleg că schimbarea este inutilă dacă nu se face diferenţa între ce suntem noi şi ce sunt ei nu-şi vor asuma vreodată responsabilitatea de a participa la istorie. Aceasta vom face astăzi, ne vom asuma responsabilitatea unităţii dreptei şi dreapta se va clădi pe umerii noştri şi va dura pe efortul nostru. Să ne ajute Dumnezeu!” a  spus în discursul său, Mihai-Răzvan Ungureanu.

Alianța D.A. va exista și pe plan local, în Satu Mare, și ne dorim să fie o colaborare dintre cele mai bune, cu efecte benefice și vizibile pentru comunitatea noastră. Vă vom ține la curent săptămânile următoare cu primele acțiuni ale Alianței D.A. în județul nostru.

 

Sursa: Forța Civică Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.