Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Primăria a început reabilitarea stațiilor de autobuz

statiue autobuz 1Luni, 18.03.2013,  au început lucrările de reabilitare a stațiilor de autobuz din municipiul Satu Mare.

Lucrările sunt efectuate de Serviciul Administrarea Domeniului Public subordonat Primăriei Municipiului Satu Mare în colaborare cu SC Transurban SA.

Se vor repara aproximativ 7 staţii de  autobuze situate pe: str. Lucian Blaga ( 2 staţii), zona Curtuiuş, str. George Boitor ( Soarelui), str. Botizului, str. Prahovei, intersecţia Burdea. Reparaţiile constă în schimbarea acoperişurilor, izolaţii, suduri, vopsit integral, repararea şi vopsitul băncilor, înlocuirea coşurilor de gunoi şi a panourilor care indică mersul autobuzelor.

Prima staţie la care au început lucrările este cea de pe strada Prahovei ( Spitalul Judeţean)

urmând ca în perioada următoare,în funcţie de condiţiile meteo să fie finalizate şi restul.

 

 

2 comentarii

  1. Manta Bogdan Răspunde

    Super!!! Buna initiativa!!! Asteptam si cea cu titlul "A inceput reabilitarea drumurilor" ..

    • Dani Lung Răspunde

      domnul scoica nu so gindit ca degeaba reabilitezi statile de autobuz ca sa nu te ploaie oricum te scuipa apa in fata cand autobuzul da in ditamai vana din fata statiei. ii uram domnulu scoica sa se ocupe de noi si nu de smenurile lui ca ne-am cam saturat de toti. sa inceapa sa si faca ceva ca pina ce ii schimba pe toti noi ii vom ura drum cit mai lung prin calea lactee pina in oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.