Ultima actualizare: azi, 16:06
conferinta municipala PSD Satu Mare 2013, Dorel Coica, presedinte
Locale

Dorel Coica reales preşedinte PSD Satu Mare

conferinta municipala PSD Satu Mare 2013, Dorel Coica, presedintePrimarul Dorel Coica a fost reales joi, președinte al Organizației Municipale a Partidului Social Democrat, în cadrul Conferinței de Alegeri, desfășurată în sala mare de ședințe a Consiliului Județean.

Printre invitații de onoare s-au aflat președintele Organizației municipale a PNL, președintele CJ, Adrian Ștef, deputatul UDMR, Kereskenyi Gabor, consilierul local UDMR, Masculic Csaba, viceprimarul Marcela Papici, președintele Organizației municipale a PDL, Claudiu Ardelean, iar din partea PC prim-vicepreședintele, Cosmin Bota și președintele executiv, Radu Pașca.

De asemenea, din prezidiu au făcut parte președintele Organizației Județene a PSD, senatorul Valer Marian, vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, fostul deputat Gheorghe Ciocan, președintele Organizației Județene de Femei, Paula Mare, președintele Organizației Județene de Tineret, Ciprian Ardelean, președintele Organizației municipale de Tineret, Manuela Rogoz, viceprimarul Radu Roca.

Deputatul Kereskenyi Gabor a vorbit despre necesitatea unei solidarizări în ceea ce privește regionalizarea, întrucât în variantele prezentate, județul Satu Mare are de pierdut, fiind nevoie de un lobby comun, care să nu țină cont de etnie sau de culoare politică.

Președintele PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean, a remarcat numărul mare de membri prezenți la conferința de alegeri, ce dovedește faptul că este o organizație puternică, însă a vorbit și despre nevoia ca partidele să facă front comun pentru a atrage mai mulți bani în județul Satu Mare.

Președintele CJ, Adrian Ștef a declarat că în 9 luni de zile, USL Satu Mare a demonstrat că și-a luat treaba în serios, în timp ce colega sa de partid, viceprimarul Marcela Papici și-a exprimat încrederea în capacitatea primarului Dorel Coica, precizând că este un privilegiu să lucreze în fiecare zi alături de acesta.

Senatorul Valer Marian a declarat că Dorel Coica a fost susținut în totalitate de conducerea județeană a PSD la alegerile pentru Primăria Satu Mare, felicitându-l pe acesta pentru mandatul câștigat. Președintele PSD a precizat că a crezut în Dorel Coica, chiar dacă la acea vreme mulți colegi de partid aveau rețineri în a-l desemna pe acesta ca și candidat pentru Primărie.

Mă bucur că ne-am înmulțit atât de mult după alegerile victorioase de anul trecut. Mă bucur că văd foarte mulți oameni de calitate, tineri și vârstnici, femei și bărbați, intelectuali, muncitori, agricultori, funcționari, oameni de afaceri, de cultură, ceea ce este un semnal că organizația municipală se află pe un drum bun, ascendent”, a declarat Valer Marian.

Potrivit datelor prezentate, în cadrul raportului de activitate a organizației municipale, în prezent sunt 1683 de membri, din care 1211 sunt activi, 864 sunt femei, iar 819 bărbați. De asemenea, numărul membrilor a crescut cu 472 de persoane.

Membrii PSD prezenți la conferință, l-au reales în unanimitate pe Dorel Coica, ca și președinte al Organizației Municipale. Au mai fost aleși prim vicepreședinte Radu Roca și 7 vicepreședinți: Fanea Dumitru, Marchiș Florica, Rentea Gheorghe, Măcelaru Maria, Forcius Marcel, Darie Cristinel și Chiș Alina.

Secretar executiv a fost ales Micle Adrian, iar trezorier Vaida Mia. De asemenea, au mai fost aleși membrii biroului permanent, dar și cei care sunt propuși pentru a candida la o funcție de conducere în organizația județeană.

 

Coica îl asigură pe Valer Marian că nu îl va contracandida la președinția judeţeană PSD Satu Mare

Primarul Dorel Coica, reales din nou ca președinte a organizației municipale le-a mulțumit celor care l-au votat și l-au susținut în campania din vară, datorită cărora a ajuns primarul municipiului Satu Mare. La final, acesta l-a asigurat pe Valer Marian că nu va candida împotriva acestuia la președinția organizației județene.

”Președintele Organizației municipale, niciodată nu va candida împotriva președintelui Organizației Județene. Am avut cu senatorul Valer Marian o înțelegere, pe care am făcut-o cu mult timp în urmă, pe care și eu am respectat-o și dânsul a respectat-o în relația cu mine. Cât timp domnul senator va fi președintele organizației va avea în primarul municipiului un prieten, un aliat și un coleg de partid. Aș dori să votăm o moțiune, organizația municipală în întregime susține candidatura domnului senator Valer Marian în funcția de președinte al Organizației Județene”, a declarat Dorel Coica.

 

7 comentarii

 1. hfgfg Răspunde

  FOTOGRAFIILE SUNT SUPERBE

 2. Lia Răspunde

  @PortalSm. De ce se tot deplaseaza pozele dupa 5 secunde? De ce nu lasati ca noi sa hotaram cand dorim sa vedem urmatoarea poza…?

 3. Bella Răspunde

  babuta isi imita sefu’. :)))

 4. culio Răspunde

  govor, scoica, valer,ciocan–>CAMORRA, marca satu mare

 5. Lia Răspunde

  Intrebari pentru senatorul PSD de Satu Mare Valer Marian:

  1. ce s-a intamplat cu cele 500.000.000.000 datorii la buget ale amicului Govor Mircea, vicepresedinte la CJ Satu Mare, patron al firmei Tehnic Assist si al trustului Nord-Vest TV?
  2. aveti vreo contributie la prescrierea faptelor dlui govor?
  3. ati facut interventii pe langa procuror de caz?
  4. cunoasteti averea pe persoane interpuse ale lui govor? si la cat se ridica?
  5. recent ati facut trafic de influenta la inalti functionari pentru schimbarea anumitor directori?
  6. impreuna cu prefectul sunati in fiecare zi la bucuresti ptr schimbarea anumitor oameni?
  7. este adevarat ca l-ati implicat si pe relu fenechiu?
  8. este adevarat ca ati intervenit ptr angajarea anuitor persoane la anumite institutii?

  asta nu este tot.

 6. ion romanu Răspunde

  numai 7 vicepresedinti? +un prim vice… vai dar cum se vor descurca ei

 7. Daniel Răspunde

  Saracul Valer, probabil ca i-a fost mila la Coica de el si il lasa tronul de presedinte pe judet cati ani vrea el, numai sa nu il aiba pe constiinta, ca poate face ce a facut si Nastase inainte de a merge la puscarie, dar nu i-a iesit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Dorel Coica, Valer Marian
Senatorul Valer Marian depune o serie de plângeri penale. Primarul Dorel Coica îi răspunde

Senatorul Valer Marian a avut astăzi o nouă conferinţă de presă în care a reluat subiecte mai vechi, cum ar...

Închide