Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Elevi prinşi cu ţigări de contrabandă în ghiozdane

elevi tigari 2În cursul acestei dimineţi, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au depistat, în cadrul unei acţiuni derulate în scopul combaterii infracţiunilor de contrabandă, trei elevi care transportau în ghiozdane ţigări de provenienţă ucraineană. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiţerilor S.I.P.I.

Cei trei tineri, cu vârste de 17 şi 20 de ani, din Cidreag şi Porumbeşti, învăţau la o şcoală din municipiul Satu Mare şi intenţionau să valorifice ţigările   într-o piaţă din oraş, estimând că vor obţine un profit de 70 lei. Au fost însă depistaţi în zona gării de poliţiştii de investigare a fraudelor, care au găsit asupra lor, în ghiozdane, cantitatea de 366 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Pe parcursul anchetei a rezultat că tânărul de 20 de ani achiziţionase ţigările din Porumbeşti, de la un cetăţean ucrainean, şi împreună cu ceilalţi doi minori şi-au propus să le ofere spre vânzare.

Suspecţii, Ferencz K., de 20 de ani şi minorii K.V. şi T.P., de 17 ani, sunt anchetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 modificată prin O.U.G. 54/2010.  Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată de poliţişti în vederea confiscării.

 

elevi tigari

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.