Ultima actualizare: azi, 18:14
Cezar Ouatu, Eurovision 2013
Naţionale

EUROVISION 2013: CEZAR va reprezenta România în Suedia (video)

Cezar Ouatu, Eurovision 2013EUROVISION 2013: FINALA. Cezar Ouatu va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa „It’s my life”, compusă de Cristian Faur. Competiţia a fost una strânsă, iar tensiunile s-au făcut simţite. Luminiţa Anghel nu şi-a ascuns dezamăgirea şi l-a atacat pe Ştefan Naftanailă, membrul juriului care nu i-a acordat nici măcar un punct. „Eu nu sunt un artist de nota zero”, a declarat, nervoasă, Luminiţa Anghel

Cezar (Cezar Ouatu, supranumit „Cezar The Voice”) a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului EUROVISION, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Interpretul s-a nascut in Romania, intr-o familie de muzicieni si a inceput sa studieze pianul la varsta de 6 ani. S-a remarcat pentru talentul sau muzical si a absolvit Liceul de Arta „Carmen Sylva” din Ploiesti.

La 20 ani si-a descoperit vocea, respectiv timbrul unic si special. A absolvit cu nota maxima sectia canto clasic la Conservatorul „Giuseppe Verdi” din Milano, una dintre cele mai importante scoli de muzica din lume, potrivit site-ului Eurovision.

A castigat peste 10 premii internationale la cele mai importante concursuri internationale de canto de la Barcelona, Dresda, Milano, Monaco, San Marino. Are o cariera de peste 10 ani in lumea operei internationale, cu spectacole in cele mai importante sali si teatre din lume.

Cezar a decis in decembrie 2012 sa abordeze genul pop opera, imbinand genul opera cu cel pop opera pe aceeasi scena, intr-un concept inovativ si original pe plan mondial.

In acest an, pe langa participarea la Eurovision, Cezar are in plan doua colaborari internationale de anvergura, cu tenorul italian Andrea Bocelli si cu soprana romana Angela Gheorghiu. Tot in 2013, Cezar va lansa un single compus special pentru el de legendarul muzician Vangelis.

Soprana Angela Gheorghiu l-a felicitat pe Cezar pentru castigarea selectiei nationale.

Cantareata a postat pe contul sau oficial de Facebook o fotografie in care alaturi de ea apare Cezar. Fotografia este insotita de urmatorul mesaj: „Suflet, felicitari, dintotdeauna am crezut in tine si sunt admiratoarea ta nr. 1! Publicul si marii profesionisti au opinia mea! Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
eurovision 2013, finala nationala, Romania
EUROVISION 2013: Finala Eurovision România va desemna reprezentatul nostru pentru Malmo 2013

EUROVISION 2013: Reprezentantul României la Eurovision va fi desemnat sâmbătă seara, în finala selecţiei naţionale a concursului intrând 12 piese interpretate...

Închide